• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Radivojević: Zvezdaši, protiv CSKA nema predaje!

Autori mondo.ba Autori Nebojša Šatara

Nekadašnji kapiten Crvene zvezde Vuk Radivojević, koji s velikim uspjehom brani boje Igokee, prokomentarisao je i četvrtfinalne parove Evrolige i šanse beogradskog kluba da se domogne plasmana na „Fajnal-for“ elitnog takmičenja.

 Vuk Radivojević o šansama KK Crvena zvezda protiv CSKA Izvor: MONDO/Nebojša Šatara
Izvor: MONDO/Nebojša Šatara

  Crveno-bijeli će u četvrtfinalu košarkaške Evrolige odmjeriti snage sa moskovskim CSKA, jednim od najjačih evropskih klubova.

Vuk Radivojević je svjestan snage Moskovljana i zato ne daje prevelike šanse Zvezdi da može da se domogne plasmana u samu završnicu elitnog takmičenja.

„Šanse Zvezde protiv CSKA nisu velike jer su ’armejci’ posljednjih godina najveći favoriti za osvajanje titule evropskog prvaka. Trofej im ovih godina izmiče, pa će sigurno biti motivisani da pruže dodatni napor kako bi napokon osvojili evropski trofej“, rekao je bek „igosa“ na promociji prvog košarkaškog kampa šampiona Bosne i Hercegovine, koji će se održati u avgustu u Tesliću.

Prema njegovim riječima, tim Dejana Radonjića treba da bude rasterećen jer je samim plasmanom u Top 8 Evrolige napravio senzacionalan uspjeh.

„Zvezda je već ostvarila fantastičan rezultat i svi moraju biti zadovoljni sa dosad ostvarenim. Naravno, ne treba se unaprijed predati i svaki meč sa CSKA će biti praznik košarke. Vjerujem da će na svakoj utakmici biti puna dvorana“, dodao je Radivojević.

Od ostalih parova četvrtfinala (Fenerbahče - Real Madrid, Laboral Kuća - Panatinaikos i Lokomotiva Kubanj - Barselona), Radivojević je izdvojio sudar turskog i španskog kluba, ali nije želio da prognozira ishod.

„Imaju podjednake šanse, ali navijaću za turskog šampiona“, naglasio je nekadašnji reprezentativac Srbije.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC