• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Španci stavili tačku: Unikaha dobila Fener

Autor mondo.rs

Ekipa iz Malage oprostila se od Evrolige trijumfom nad ekipom Željka Obradovića, 71:67. Darušafaka savladala Lokomotivu Kubanj.

 Španci stavili tačku: Unikaha dobila Fener Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Poslednje, rezultatski beznačajno veče Top 16 faze donelo je najveće iznenađenje u Španiji, gde je Unikaha okončala učešće u Evroligi pobedom nad jednim od dva najveća favorita za osvajanje titule.

Srpski internacionalac Nemanja Nedović ubacio je 14 poena za domaćina, američki centar Džek Kuli bio je prvi strelac tima sa 17 (9 sk), u trijumfu nad favoritom iz Turske, koji je večeras ipak odigrao u "izmešanom" sastavu, u sklopu pripreme za četvrtfinalnu seriju protiv Reala.

UNIKAHA - FENER 71:67 (23:20, 16:8, 19:20, 13:19)

Željko Obradović nije hteo da previše opterećuje goste, pa plejmejkera Bobija Diksona nije ni uvrstio u sastav, za koji je Bogdan Bogdanović odigrao manje od 13 minuta (5 p, 1/4 za tri), a Luiđi Datome samo sedam, bez pogotka.

Riki Hikmen i Pero Antić bili su najefikasniji u redovima turskog tima sa po 12 ubačenih  poena, dok je Nikola Kalinić ubacio 9, uz četiri skoka.

Lep oproštaj Unikahe od Evrolige, u kojoj će teško učestvovati sledeće sezone, jer su jako male šanse da dobije pozivnicu. Sa druge strane, kao potencijalni dobitnik "wild card"-a neretko se pominje ime Darušafake, koja je takođe pobedom stavila tačku na Top 16.

Tim Oktaja Mahmutija savladao je na svom parketu Lokomotivu Kubanj u prvoj utakmici večeri, odlučujućim poenima Redžija Redinga, za nedostižnih "plus 4", koje nije poništila ni trojka Krisa Singltona za konačnih:

DARUŠAFAKA - LOKOMOTIVA KUBANJ 87:86 (20:23, 18:24, 26:19, 23:20)

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC