• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Serija 8:0 za vođstvo Lokomotive!

Autor mondo.rs

Barselona u poslednja četiri minuta nije dala nijedan poen i tako propustila šansu za "brejk".



Lokomotiva Kubanj - Barselona 66:61 (17:19, 10:14, 23:20, 16:8)!

Domaći tim je i u trećoj plej-of seriji četvrtfinala Evrolige startovao pobedom, mada je Barsa u poređenju sa Realom i Crvenom zvezdom bila daleko najbliža zlata vrednom trijumfu na gostujućem parketu.

Katalonci su više od 30 minuta konstantno vodili, najviše sa devet poena razlike (19:28 - 16. minut), ali im Lokomotiva nije dozvolila da pobegnu i utakmica je početkom četvrte četvrtine ušla u "egal".

Tim grčkog trenera Barcokasa dva puta je prešao u minimalno vođstvo (54:53, 56:55), međutim, Ribas i Abrinjes su imali mirnu ruku i Barsa je 4:21 minuta pre kraja preokrenula na 58:61.

Od tog trenutka je Lokomotiva bila dominantna u odbrani, gosti nisu uspeli da materijalizuju visinsku prednost koju su imali preko Ante Tomića, a Ribas i Abrines u najgorem trenutku su "častili" protivnika izgubljenim loptama.

Lokomotiva je preko Singltona i Drejpera ponovo došla na "plus jedan" (62:61), Doelman je promašio polaganje i trojku u istom napadu, a Dilejni iskoristio pometnju u odbrani Barselone da se "prošeta" reketom i 32 sekunde pre kraja povisi na 64:61.

Usledio je promašaj Abrinesa za tri poena, potom greška Rendolfa i malo sreće za "lokose", budući da je lopta završila u rukama Drejpera, a on u "ofsajdu" uposlio Brekhofa, koji je postavio konačan rezultat...

Serija 8:0, za 1:0 u seriji i prvi korak "legije stranaca" iz Krasnodara ka Fajnal foru Evrolige u Berlinu!

Drugi meč igra se u petak od 19 časova.

LOKOMOTIVA: Rendolf 17 (10sk), Dilejni 11 (5sk, 7as), Singlton 9, Brekhof 8, Klaver 7 (6sk), Drejper 7 (3as), Džening 5, Bikov 2.

BARSELONA: Doelman 13, Ribas 13, Abrines 10 (5sk), Tomić 8 (5sk), Samuels 5, Arojo 3, Satoranski 2 (8as), Perperoglu 2 (5sk), Vezenkov 2, Navaro 2, Dorsi 1.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC