• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bajić pred plej-of: "Igosi" moraju da se opamete!

Autor mondo.ba

Igokea je zabilježila svih 10 pobjeda u tzv. "Ligi 6" Bosne i Hercegovine i već u subotu ih očekuje prva utakmica polufinala plej-ofa protiv trebinjskog Leotara.

 Dragan Bajić: Pojedinci iz KK Igokea moraju da se opamete Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

  "Igosi" su u posljednjem kolu savladali upravo Trebinjce (86:76) i u dobrom raspoloženju ponovo će u Laktašima dočekati hercegovački klub.

Međutim, da u taboru šampiona BiH nije baš sve tako "ružičasto" potvrdio je "Glasu Srpske" trener Aleksandrovčana Dragan Bajić, koji nije bio zadovoljan nastupom pojedinih igrača.

"Čekaju nas novi okršaji sa Leotarom, ali pristup pojedinih igrača na posljednjem meču nije bio zadovoljavajući kao ni njihovo ponašanje. Tražim maksimum u svakoj utakmici i odnos pojedinih igrača prema utakmici te njihovo ponašanje uopšte me ne raduje. Rekao sam im da ne završavaju košarkašku karijeru ovom sezonom, i ako žele dalje igrati moraju se opametiti. Upozoriću ih još jednom i moraju imati bolji odnos bez obzira da na to koliko su iskusni i svakoj utakmici moraju prilaziti ozbiljno makar se radilo o rekreativnom meču", izjavio je Bajić banjalučkom listu.

U drugom polufinalnom meču, Mladost iz Mrkonjić Grada je domaćin ekipi Kaknja, a polufinalne serije se igraju na dvije pobjede.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC