• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Lebron Džejms može da radi šta hoće"

Autor mondo.rs

"Rekao sam igračima da se naviknu da je Lebron - Lebron i da mu neće suditi faulove u napadu", rekao je trener Pistonsa, Van Gandi, posle čega je morao malo da ublaži izjavu.

Plej-of je!

Nakon što smo se već malo zamorili od preteranih prijateljstava, uvažavanja i političke korektnosti u NBA ligi, gde ove sezone nije izbila nijedna frka, niti je bilo ozbiljnih prozivki, prve utakmice eliminacija donele su nekada prepoznatljiv žar i tenziju između timova.

Posle poraza u Ohaju, od Klivlend Kavalirsa, trener Detroit Pistonsa Sten Van Gandi ne samo da je žestoko iskritikovao svog lidera, Redžija Džeksona, zbog tehničke koju je dobio u finišu meča, već je i ozbiljno napao sudije da jednom od najboljih igrača na svetu, Lebronu "Kingu" Džejmsu, dozvoljavaju da – citiramo – radi šta hoće!

"Nekoliko odluka je uznemirilo moje momke", rekao je Van Gandi u razgovoru sa reporterkom ESPN, Lisom Selters.

"Oni moraju da razumeju da je Lebron – Lebron! Oni mu neće svirati faul u napadu. On može da radi šta god hoće. Moraju to da razumeju", pojasnio je srčani trener, koji je zaista odlično vodio Pistonse ove sezone i vratio ih na mapu timova koji se pitaju na Istoku.

Posle utakmice, a razlog je nepoznat, Van Gandi je ublažio svoju izjavu i rekao da sudije nisu uticale na poraz, ali ostao pri tvrdnji da Džejmsu nisu dosuđena dva čista faula u napadu.

Pogledajte kako je "King" odigrao protiv Detroita, mada u ovom kolažu neće biti svih spornih momenata, već uglavnom poena, asistencija, skokova...

Lebron protiv Detroita.
Izvor: YouTube

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC