• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

CSKA: Frilend "precrtan" za F4, Rusi se vraćaju

Autor mondo.rs

Britanski centar završio je sezonu za zaborav i neće igrati na Fajnal-foru. Viktor Hrijapa se vraća na parket, kao i Pavel Korobkov.

CSKA ipak neće kompletan otputovati u Berlin, što je i bilo nagoveštano.

Povredama skloni engleski centar Džoel Frilend (29, 208) završio je sezonu na isti način kako je i počeo - van terena.

Nekadašnji igrač Gran Kanarije, Unikahe i Portlanda definitivno će preskočiti i Fajnal-for u Berlinu i završnicu VTB lige zbog povrede ramena, koju je zadobio na gostovanju Bambergu u finišu Top 16 faze.

"Više od mesec dana konzervativne terapije i invidiualnih tretmana nisu dali ozbiljan pomak u njegovom oporavku. U skladu sa mišljenjima nekoliko specijalista koje je klub konsultovao, stručni štab je odlučio da ne računa na britanskog košarkaša u nastavku sezone", saopštio je CSKA.

Frilend je praktično nastupao za CSKA samo u Top 16 fazi, u kojoj je odigrao 10 utakmica, ako se računa i 50 sekundi na terenu protiv Bamberga. Prvi deo Evrolige takođe je preskočio sve do 9.  kola, jer se prethodno deset nedelja oporavljao od povrede lista, koju je zadobio na zagrevanju uoči pripremnog meča.

Za razliku od njega, Dimitris Itudis moći će brzo da računa na jednog od lidera ekipe, Viktora Hrijapu (33, 206 cm), koji je pre šest nedelja slomio ruku, u utakmici protiv Uniksa. Dugogodišnji krilni centar "armejaca" počeo je da trenira indivualno i planira da se brzo vrati u timu.

Istovremeno, nagovešteno je da će se Teodosiću, De Kolou, Hajnsu i saigračima uskoro pridružiti i mlađi krilni centar Pavel Korobkov (25, 206 cm) koji završava terapije lečenja levog kolena i uskoro će se staviti Grku na raspolaganje.

Berlinski Fajnal-for biće odigran od 13. do 15. maja.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC