• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Voriorsi, ipak, odahnuli

Autor mondo.rs

Najbolji igrač Golden Stejta Stef Kari ipak nije teže povređen

Golden Stejt je pobedio Hjuston u četvrtom meču prve runde plej-ofa i poveo rezultatom 3:1, ali nije slavio pobedu jer se povredio njihov najbolji igrač Stef Kari.

On se okliznuo u prvom poluvremenu, a kada je sa suzama u očima napustio teren bilo je jasno da stvari ne izgledaju dobro.

Kari je povredio medijalni kolateralni ligament kolena i strahovalo se da je možda završio sezonu.

Ipak, Golden Stejt je odahnuo u ponedeljak uveče, jer je pregled skenerom potvrdio da se radi o prvom stepenu povrede, odnosno u pitanju je samo iščašenje, tako da najboljeg igrača lige očekuje minimalna pauza za tu vrstu povrede - 15 dana van terena.

Voriorsi su potvrdili da nema oštećenja ligamenta i da će Kari posle pauze od dve nedelje otići na kontrolu na kojoj će biti odlučeno da li može da se vrati na teren.

To znači da će lekarski tim posle pauze ponovo proveriti Karijevo koleno i doneti konačnu procenu. U slučaju da i dalje oseća bol, ili iz nekog drugog razloga ne može da se osloni na nogu, bolovanje će mu biti produženo.

Kari će sigurno propustiti peti meč serije protiv Hjustona u Oklendu u sredu, ali i naredne duele ta dva tima, ukoliko do njih dođe.

Prva zvezda Voriorsa sigurno neće odigrati ni celu drugu rundu plej-ofa, u kojoj bi Golden Stejt, ukoliko savlada Hjuston, trebalo da igra sa Portlandom ili Los Anđeles Klipersima. Oni bi mogao da propusti čak četiri meča te serije (što znači i kompletan duel), a ako sve protekne u redu (sa Karijevom povredom i Voriorsi pobede), trebalo bi da bude spreman za polufinalne duele.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC