• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zakazana repriza finala Istoka

Autor mondo.rs

Protekle noći odigrana je samo jedna utakmica NBA plej-ofa.

Prošle godine, Atlanta je stala u finalu Istočne konferencije, sudarivši se sa Klivlendom, kasnije poraženim u finalu. Ove sezone, ta dva tima sastaće se rundu ranije.

Houksi su zakazali seriju protiv Kavalirsa tako što su protekle noći eliminisali Boston u šestoj utakmici (4-2), pobedivši ga 104:92 u meču lišenom neizvesnosti.

Pol Milsap ubacio je 17 poena uz osam skokova, Al Horford i Kent Bejzmor po 15. Zanimljivo je da je Atlanta tako prvi put u plej-of seriji pobedila rivala iz Masačusetsa još od 1958. godine, kada su ovi rivali igrali u finalu i kada su Houksi bili tim iz Sent Luisa.

"Dobar je osećaj kada konačno pobediš Boston. Odličan", rekao je Džef Tig, koji je 2012. bio u ekipi Atlante, poraženoj od Bostona u prvoj rundi plej-ofa.

Seltiksi su, zaključno sa današnjim porazom, "vezali" tri uzastopne eliminacije u prvoj rundi, iako se čini da je trener Bred Stivens zaista izvukao maksimum iz ove ekipe, čiji je lider Ajzea Tomas (25 p, 10 as).

...
Izvor: YouTube

"Mislim da bi trebalo da odamo priznanje Houksima. Trenutno su bolji. Boli me da to kažem, jer je ovo bolan kraj. Ipak, to su jednostavno pokazali u ovih šest utakmica. Tako moj rad funkcioniše. Postoji semafor i ako vaše ime piše u koloni za poražene timove, onda niste dobri kao onaj drugi tim", izjavio je Stivens posle utakmice.

Dakle, prvi polufinalni par Istoka je poznat, dok još nijedan tim nije izborio učešće u drugom delu kostura te konferencije. Šarlot posle preokreta vodi protiv Majamija 3:2 u seriji, a meč loptu ima i Toronto, koga pobeda deli od prolaza kraj Indijane u sledećem meču.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC