• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pau Gasol bi u San Antonio

Autor mondo.rs

Španac očigledno ne bi imao ništa protiv selidbe u Teksas, kao ni njegov brat, koji bi se tome radovao, iako bi bili rivali na Zapadu.

Pau Gasol napuniće u julu 36 godina i istovremeno će skoro sigurno postati slobodan igrač, jer je očekivano da "izađe" iz svog ugovora sa Čikago Bulsima, potpisanog 2014. godine.

Uz njegov eventualni nastup na Olimpijskim igrama (ako i on i Španija budu putovali u Rio), biće veoma interesantno videti gde će sjajni Španac, dvostruki šampion NBA lige, odlučiti da nastaviti karijeru.

Prošle nedelje razjašnjeno je da ne planira da se vraća u Evropu, a teško je pretpostaviti da bi se odlučio i na selidbu u Kinu, pa se logično nameće zaključak da sebe i dalje vidi u najjačoj ligi.

Međutim, koji će to biti klub?

"To bi mogli da budu San Antonio Spursi. Savetovao bih ga da potpiše ugovor sa njima, mada nismo razgovarali o tome. Pošto i dalje ima želju da pobeđuje i da se bori za titulu, to bi bila savršena opcija", rekao je njegov mlađi brat Mark, centar Memfisa.

Da li će mlađem Gasolu želja biti ostvarena? Odgovor na to pitanje u velikoj meri zavisi od eventualnog penzionisanja Tima Dankana, lidera San Antonija, koji nije definitivno rekao da li (ne) odlazi u penziju.

Upitan za svoju eventualnu selidbu u Teksas, Pau Gasol je rekao:

"Postoji mnogo priče o tome da bih mogao da 'preuzmem štafetu' od Tima Dankana. Ipak, niko ne zna da li će se Tim penzionisati, a govorimo o igraču koga veoma poštujem. Moram da priznam da bi Spursi bili veoma interesantna opcija za mene. Priznajem da mi se veoma sviđa kako ta franšiza radi godinama i kako igraju košarku", izjavio je Gasol.

Američki mediji podsetili su i da je Pau već imao mogućnost da pojača San Antonio ali da je te 2014. ipak odabrao selidbu u Čikago. Da li će za nekoliko meseci biti nove prilike za njegov dolazak među "mamuze"?

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC