• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Megin "ključ" za Zvezdu: Odbrana i "njihova" igra

Autor mondo.rs

Mega Leks nema vremena da žali zbog poraza od Crvene zvezde u prvom meču finala ABA lige, jer ih već sutra očekuje nastavak serije.

 Finale-ABA-Crvena-zvezda-Mega Izvor: MN PRESS

Želja trenera Mega Leksa Dejana Milojevića i ekipe je da u drugom duelu finalne serije ABA lige protiv Crvene zvezde u Beogradu isprave greške koje su napravili u četvrtak i, pre svega, poprave igru u odbrani.

"Pokušaćemo da izvučemo pouke iz poraza i da ispravimo greške u ovom kratkom roku. Moramo da odigramo daleko bolje i pre svega agresivnije u odbrani, kako bismo došli do pobede i rezultata 1:1 pred selidbu serije u Sremsku Mitrovicu", istakao je Milojević.

Crvena zvezda protiv Mege ima skor 7:0 u ABA ligi, iako je neke od tih duela dobila na "jednu loptu". Bez obzira na to, mladi Đorđe Simeunović smatra da Mega mora da nametne igru po kojoj je prepoznatljiva cele sezone.

"Nismo bili prepoznatljivi u odbrani u prvom meču što je, uz skraćenu rotaciju, bio ključ našeg poraza. U subotu moramo pre svega da ispravimo greške u odbrani, da vršimo presing po celom terenu i da radimo sve one dobre stvari koje su nas i dovele do finala ABA lige. Ne predajemo se, pred nama je novi duel i nemamo vremena da tugujemo zbog poraza. Moramo da smanjim broj primljenih poena, i ukoliko na to ponovimo igru u napadu iz prvog meča, verujem da imamo dobre šanse za pobedu", rekao jeSimeunović.

Dejan Milojević i na drugom meču finalne serije imaće skraćenu rotaciju zbog brojnih povreda. Pored duže povređenih Aranitovića, Jaramaza i Kabe, opet je neizvestan i nastup Timoti Luvavua. Francuz je propustio i prvi duel zbog povrede zarađenje u toku pauze između polufinala i finala.

U sastavu Mege biće i Nikola Pavlović, ali najverovatnije ni on neće ulaziti u igru zbog povrede.

Drugi meč finala ABA lige igra se u subotu od 20 časova u hali "Aleksandar Nikolić" u Beogradu.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC