• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ivanović: Igrali smo dečački, neodgovorno...

Autor mondo.rs

Igrači Mega Leksa priznaju da Zvezda zasluženo vodi u finalu ABA lige, ali se ne predaju i obećavaju da će u Sremskoj Mitrovici pokušati da produže seriju

 Nikola Ivanović nakon poraza od Zvezde Izvor: MN PRESS

Mega Leks će u ponedeljak uveče imati poslednju šansu da u Sremskoj Mitrovici pred svojim navijačima produži finalnu seriju ABA lige.

Crvena zvezda odnela je pobede u prva dva duela igrana u Beogradu, čime je stekla prvu meč loptu.

Nikola Ivanović ističe pred treći duel serije, da Mega, bez obzira na trenutni rezultat, mora da ga odigra za sebe.

"Zvezda je opet iskoristila sve što smo im dali. Ovako ozbiljna ekipa treba da postupa. Mi smo igrali dečački sa skraćenom rotacijom, poprilično neodgovorno u nekim situacijama, i to nas je koštalo velike razlike. Mislim da taj meč u Sremskoj Mitrovici treba da igramo pre svega za nas, za ponos. Finala nisu mečevi koji se završavaju 3:0, ali ako budemo nastavili ovako mislim da Zvezda ima izgledne šanse da to upravo i uradi", izjavio je jedan od najboljih igrača Mege Ivanović posle poraza u drugom meču (93:74).

On poruče da se njegov tim neće predati i da će pokušati da ostvari pobedu na domaćem terenu.

"Vidi se kad se lomi utakmica da su smireniji i hladniji, što je najbitnija stvar u finalima. Koriste timski rad, koji osvaja prvenstva i sve čestitike na ovom meču. Naravno da nema predaje. Zaslužujemo prema sebi da odigramo kvalitetan meč i da produžimo seriju".

I Đorđe Simeunović priznao je da Mega nije igrala u beogradu na nivou na kojem je nastupala tokom cele sezone i zasluženo stigla do finala.

"Ušli smo u meč jako mekano, nismo radili šta smo hteli. Nismo se snašli, Zvezda je igrala fenomenalno, a mi smo bili umorni. Daćemo zadnji atom snage da produžimo seriju i mislim da će biti gusta utakmica", rekao je Simeunović.

On je još jednom naglasio da je veliki hendikep za tim Dejana Milojevića što zbog povreda ne nastupaju u punom sastavu.

"Žao mi je što nemamo priliku da izađemo kompletni, da pokažemo stvarno što znamo, ali tako je cele sezone, pa smo se i navikli. Ipak, voleli bismo i mi da jednom budemo u punom sastavu, pa da pokažemo šta možemo. Nismo ni mi svesni verovatno koliko možemo".

Treći duel finalne serije ABA lige na programu je u ponedeljak od 20.30 časova u Sremskoj Mitrovici, a meč će suditi Saša Pukl, Srđan Dožai i Marko Juras.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC