• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Igokea na korak od odbrane titule!

Autor mondo.ba

Košarkaši Igokee zabilježili su drugu pobjedu u finalnoj seriji plej-ofa za prvaka Bosne i Hercegovine. Nakon tri četvrtine, "igosi" su u Laktašima deklasirali Kakanj sa 85:55 (18:15, 28:6, 19:11, 20:23) i poveli u seriji sa 2:1.

Nakon što su izabranici Josipa Pandže iznenadili šampiona u drugom meču i izjednačili rezultat u seriji na 1:1 koja se igra na tri pobjede, Aleksandrovčani su u subotu uveče ušli u svojevrsnom "grču" u treći finalni dvoboj.

Nikako domaći košarkaši nisu uspijevali da se "odlijepe" na pristojniju razliku u prvoj četvrtini, koja je okončana rezultatom 18:15.

Međutim, u drugom kvartalu tim Dragana Bajića je demonstrirao silu i sa "plus 22" okončao drugih 10 minuta i praktično "prelomio" utakmicu.

Treća četvrtina je takođe pripala aleksandrovačkoj ekipi, pa je prednost poprasla na više od 30 razlike, što je bio signal treneru Bajiću da u posljednjih 10 minuta pruži priliku i igračima sa manjom minutažom.

To su Pandžini izabranici iskoristili i donekle uspjeli da ublaže više nego ubjedljiv poraz od 30 razlike.

U taboru Igokee najefikasniji su bili kapiten Miloš Komatina i Nemanja Krstić sa po 18 postignutih poena, Marko Čakarević je ubacio 13, a tri manje uknjižio je Vuk Radivojević.

Kod gostiju iz Kakanja prva imena i jedini dvojac sa dvocifrenim košgeterskim učinkom bili su Obrad Tomić sa 12 koševa i Ervin Edić sa pogotkom manje.

Igokei za odbranu šampionskog trona nedostaje još jedna pobjeda.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC