• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan konačno pred svojim navijačima!

Autor mondo.rs

Prvi put posle 6. februara(!), košarkaši Partizana biće u prilici da igraju kao domaćini pred svojim navijačima. Džikić zove na druženje, ali i upozorava svoje igrače da ne potcenjuju Konstantin. Vilson: "Grobari, baš smo vas se uželeli"

 Partizan konačno pred svojim navijačima! Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS



Košarkaši Partizana će, verovali ili ne, prvi put posle 6. februara, biti u prilici da osete dobro poznati huk sa tribina hale "Aleksandar Nikolić" ("Pionir").

Prošla su, dakle, tri meseca, otkako je Partizan igrao u toj dvorani kao domaćin (protiv Cedevite u ABA ligi je bio domaćin u Hali sportova, a protiv čačanskog Borca, zbog kazne, navijača nije bilo).

Posle dve startne pobede u domaćem prvenstvu (Borac, pa Mega Leks u gostima), Partizan je apsolutni favorit u meču protiv niškog Konstantina (subota, od 19.30 časova).

Trener crno-belih Aleksandar Džikić poziva navijače da dođu u što većem broju, a svom timu preporučuje da bude skoncetrisan.

"Konstantin je u prošlom kolu, pobedom nad Borcem, pokazao da ima kvalitet i da mu je mesto među 8 najboljih u Srbiji. Igraće bez pritiska, nemaju šta da izgube i ne smemo nikako da ih potcenimo. Mi ćemo posle dugo vremena igrati pred našim navijačima, pozivam ih da dođu u što vežem broju i podrže svoj klub. Unapred im hvala", rekao je Džikić, prenosi klupski sajt.

U sličnom tonu govori i plejmejker Džamar Vilson, koji kaže da se ceo tim uželeo navijača:

"Iza nas su dve pobede na startu sezone i želimo da nastavimo u istom ritmu. Da bi to ostvarili, moramo da još jednom damo sve od sebe. Biće to prilika da posle pauze ponovo imamo podršku naših navijača koje smo se svi uželeli".

Kao i tokom sezone u ABA. ligi, ulaznice za tribine koštaju 300 dinara dok je za parter potrebno izdvojite 500. Blagajne se otvaraju 2 i po sata pre početka meča, dok će se ulaznice za tribine prodavati i u zvaničnoj prodavnici KK Partizan NIS tokom čitavog dana u subotu. 

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC