• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Teodosić: Želim samo da pobedim

Autor mondo.rs

Plejmejker CSKA ne razmišlja koji protivnik bi im više odgovarao u finalu. Itudis o ispuštenom visokom vođstvu: "Nije bilo straha".

CSKA će posle četiri godine ponovo biti u poziciji da postane šampion Evrope, nakon što je u prvom polufinalu turnira u Berlinu pobedio Lokomotivu Kubanj 88:81.

Moskovljani su vodili sa 16 poena razlike, četiri minuta pre kraja imali su "plus 15", a onda popustili i morali da igraju penal-završnicu...

"Lokomotiva nam nije dala da se opustimo. Više puta su se vraćali ispod 10 poena razlike, ali mislim da smo pokazali kako treba da odigramo i u finalu. Čvrsto u odbrani, a napad će doći", rekao je Teodosić za "Sport klub" nakon utakmice.

U drugom polufinalu sastaju se Fenerbahče i Laboral Kuća.

"Nemam želju po pitanju protivnika, imam samo želju da pobedim, ko god da dođe".

POVEZANE VIJESTI

 Teodosić je otkrio da se pribojavao utakmice iz razloga što CSKA nije doživeo poraz u poslednja dva meseca, međutim...

"Dobro smo otvorili utakmicu i posle toga je sve išlo kako treba. Oni su na kraju probali da nas ugroze, ali bilo bi malo glupo da nismo ništa naučili iz onolikih poraza (na F4 turnirima - prim. aut). Mislim da smo pokazali da smo prava ekipa i da igramo dobru košarku".

Trener "armejaca" Dimitris Itudis takođe za "Sport klub" je izneo svoje viđenje utakmice.

"Imali smo dobar defanzivni plan i dobro ga sproveli u delo. Pokušali smo da izbacimo Lokomotivu iz njene timske igre i svedemo je na individualna rešenja, koja su takođe dobra, ali košarka se svodi na to da nešto prepustiš protivniku i preuzmeš rizik, da bi sprečio druge stvari".

Itudis negira da se kod njegovih igrača u završnici pojavio strah od pobede, kada je Lokomotiva smanjila sa 15 na sedam poena razlike i imala šut za "minus četiri".

"Nema straha. Onaj ko ima strah, ne zaslužuje da bude tu. U tim trenucima ima razmišljanja zašto dozvoljavamo da se tako nešto desi, ali to je utakmica. Ne igramo samo mi, nego i protivnik. Čestitam igračima, jer su verovali u pobedu, to se videlo na svakom od njih", završio je Itudis.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC