• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda nadigrala FMP, igrao i Kinzi

Autor mondo.rs

Košarkaši Crvene zvezde u 3. kolu Košarkaške lige Srbije savladali FMP u gostima. Igrao i Tarnes Kinzi, koji je propustio prethodni meč crveno-belih.

 Zvezda pobijedila FMP Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Košarkaši Crvene zvezde zadržali su maksimalan učinak u Košarkaškoj ligi Srbije pošto su u 3. kolu savladali FMP. Oni su u gostima slavili rezultatom 91:83 (47:46) i tako ostali prvi na tabeli grupe "A".

Košarkaši FMP-a su se dobro držali u prvom poluvremenu, imali su i neznatnu prednost na početku meča, a prvih dvadeset minuta se igralo praktično "poen za poen". Ključnu razliku crveno-beli su napravili u trećoj deonici kada je Tarens Kinzi preuzeo odgovornost i pogodio nekoliko šuteva, a pomoć je imao u Vladimiru Štimcu. Zvezda je uoči poslednje četvrtine otišla na "plus 15", a iako je FMP dobio poslednju deonicu, to nije bilo dovoljno za preokret.

Na kraju, Crvena zvezda je slavila 91:83, i tako je "obrnula krug", pa ih očekuju mečevi sa rivalima sa kojima su već igrali do sada u KLS.

Dejan Radonjić je u ovom meču koristio svih 12 košarkaša, a samo se Rebić (7 minuta) i Micić (10), nisu upisali. Najefikasniji je bio kapiten Luka Mitrović sa 13 poena, dok su sa 12 na svom kontu završili Tarens Kinzi, Vladimir Štimac (6 skokova) i Stefan Jović, koji je imao i 8 asistencija. Odličan je bio i Kvinsi Miler sa 11 poena, 4 skoka i 7 asistencija.

Kod FMP-a poeni nisu bili tako "raznovrsno" raspoređeni, pa je najefikasniji bio Ognjen Dobrić sa 21 poenom, Filip Čović je dodao 18, uz 11 asistencija, ali i 6 izgubljenih lopti, dok je Apić postigao 14. Davidovac je upisao 9 poena uz 11 skokova, 5 asistencija i 5 izgubljenih lopti.

Crvena zvezda u narednom kolu gostuje Tamišu, dok FMP dočekuje Metalac.

REZULTATI 3. KOLO:

"A" grupa:

FMP - Crvena zvezda 83:91
Metalac - Tamiš od 19.00

Tabela: Crvena zvezda 3-0, FMP 2-1, Metalac 0-2, Tamiš 0-2.

"B" grupa:

Partizan - Konstantin 89:73
Borac - Mega Leks 89:109

Tabela: Partizan 3-0, Mega Leks 2-1, Konstantin 1-2, Borac 0-3. 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC