• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kalinićevo izvinjenje navijaču CSKA

Autor mondo.rs

Srpski internacionalac obratio se javnosti dan posle finala Evrolige, u kojem se sukobio i sa ruskim magnatom.

 Kalinićevo izvinjenje navijaču CSKA Izvor: MN PRESS

U trećoj četvrtini utakmice CSKA - Fenerbahče, dok je njegov tim "jurio" vođstvo protivnika, Nikola Kalinić stupio je u centar pažnje zbog incidenta van terena.

Istrčavajući sa parketa, posle kontre svog tima, srpski košarkaš protrčao je kraj prvog reda stolica, na kojima je sedeo Dmitrij Vladimirovič Konov, prvi čovek ruske gasne i petrohemijske kompanije SIBUR.

Dok se Kalinić zaustavljao, Rus je ustao sa stolice i odgurnuo ga, što je izazvalo burnu reakciju srpskog igrača, koji je pokazao sudiji rukom ka gledaocu koji je dao sebi za pravo što apsolutno ne bi smeo.

Iako je utakmica potom nakratko prekinuta i iako su brzo dotrčali i čelnici Fenerbahčea, situacija se brzo smirila, a Konov nije izbačen iz dvorane, već je ostao na istom mestu do kraja.

Dan kasnije, Kalinić se obratio javnosti povodom tog incidenta i objasnio da je posle odgurivanja podigao tenziju da bi trgao svoj tim.

"Hoću da se izvinim navijaču CSKA u prvom redu. Malo sam preterano reagovao, ali to je bilo potrebno da bi se moja ekipa probudila. Samo sam hteo da pobedim", napisao je krilni igrač Fenerbahčea.

...
Izvor: YouTube

Uz tu poruku, Kalinić se obratio i saigračima:

"Hoću da čestitam ostatku ekipe na borbi, posebno u drugom poluvremenu. Užasno je izgubiti, ali smo bar dali sve što smo imali. U košaci je često tako, jedna lopta je razlika između pobede i poraza. Bićemo jači i pametniji sledeći put", dodao je on.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC