• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

IGOKEA: Šibalić ostaje, vjerovatno i trener Bajić

Autor mondo.ba

Krilni centar Igokee Danilo Šibalić produžio je saradnju na još jednu sezonu sa klubom iz Aleksandrovca.

 Danilo Šibalić još jednu sezonu u KK Igokea Izvor: MONDO/Goran Arbutina

Košarkašu, koji je početkom godine iz Smedereva stigao u "igose", ovo će biti prvi put u karijeri da dvije sezone provede u jednom klubu.

Do sada je nastupao za 14 ekipa -Beovuk, Vojvodina, Sankt Polten, Ergnom, Kragujevac, Ovče pole, Ulcinj, Napredak, Servicijum, Vizura, LF Basket, Strumica, Teodo, Smederevo.

Od ekipe koja je osvojila šampionsku titulu u Bosni i Hercegovini ugovor za iduću sezonu ima još samo iskusni bek Vuk Radivojević.

"Šibalić će i naredne sezone biti naš član jer smo dogovorili saradnju sa njim, a uz njega ugovor ima i Radivojević. Očekuju nas razgovori sa ostatkom igrača od kojih je većina već izrazila želju da i dalje budu naši članovi pa stoga očekujem da na okupu ostane barem 70 odsto igrača - rekao je sportski direktor Igokee Pavle Ćorović za "Glas Srpske".

U dresu Aleksandrovčana je odigrao osam utakmica u ABA ligi i prosječno bilježio učinak od 12 poena, 3,4 skoka i 0,8 asistencija za 28,8 minuta na parketu uz indeks korisnosti 10,1.

Iako je prošle sedmice trebao biti održan sastanak uprave Igokee i predstavnika Košarkaškog saveza BiH do toga nije došlo, pa se očekuje da on bude održan do vikenda.

Prema riječima sportskog direktora Igokee blizu ostanka je i trener Dragan Bajić koji je ekipi donio novu, ukupno petu, titulu prvaka.

"Obavili smo preliminarne razgovore sa Bajićem i rekao da će razmisliti te njegov odgovor očekujemo do kraja iduće sedmice", dodao je Ćorović.

Tagovi

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Prvi red

Sibaliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiic 😄

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC