• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vujošević: Nisam uspio da pripremim ekipu

Partizan je nastavio pobjedničku seriju - u hali "Jezero" savladao je domaći Radnički - 67:73 , u utakmici 11. kola NLB lige.

 Vujošević: Nisam uspio da pripremim ekipu Izvor: MONDO

Trener crno-bijelih Duško Vujošević rekao je poslije meča u Kragujevcu da bi bilo zasluženo i da je Radnički pobijedio, jer je Partizan utakmicu dobio trojkom Strahinje Miloševića o tablu na isteku vremena.

"Koliko god pokušavao da pripremim ekipu, nisam uspio i to je moja greška. Imali smo očekivani taktički rizik protivnika, kombinovanu odbranu... Sve je to trener Radničkog Nikolić odlično i rezonski odradio, stavljajući dodatno opterećenje na naša pleća", rekao je Vujošević.

On je dodao da, bez obzira na pobjedu, ima zamjerke za svoje igrače.

"U košarkaškoj predstavi koja je bila uzbudljiva za gledaoce, mi smo više griješili, pravili lošu selekciju pomoći u odbrani njihovih najboljih šutera, ne igrajući dobro kontranapad, šutirajući u napadu kada su oni htjeli, a ne kada bismo mi to htjeli", rekao je Vujošević.

On je čestitao treneru i igračima Radničkog na ogromnoj energiji koju su uložili i dodao da se čudo koje je taj klub ove godine napravio, pobjedama nad Zadrom i Hemofarmom, i da niko normalan ne može više da potcjenjuje ovu ekipu.

Strahinja Milošević je ocijenio da je start crno-bijelih bio slab i opušteniji.

"Naša pripremljenost je bila na nivou, ali nismo bili svjesni situacije u kojoj se nalazimo - dobar domaći teren. U prvom poluvremenu smo igrali slabije, a u drugom poluvremenu smo uspjeli da se otrijeznimo i da pojačamo igru u odbrani i realizujemo neke šuteve", rekao je Milošević.


Trener Radničkog Miroslav Muta Nikolić je rekao da je njegova ekipa bila odmornija i rasterećenija od Partizana koji je bio i emotivno ispražnjen zbog utakmica u Evroligi.

"Išao sam na varijantu da malo zbunim igrače Partizana. Rizikovao sam trojke da bi dobili bitku pod košem, jer imamo problem u skoku, imamo niske igrače. Partizan je mnogo jača ekipa od nas, ali mi smo pokušali da odigramo maksimum", rekao je Nikolić.

On je zaključio da je Radnički mogao i da pobijedi da je dao 150 odsto, a Partizan odigrao najgoru utakmicu u sezoni.

Košarkaš Radničkog Dragan Milosavljević rekao je da je utakmica sa Partizanom bila veoma teška, ali je ekipa igrala sa dosta motiva i rasterećeno.

"Imali smo kao i ranije dosta problema sa skokom u napadu, nažalost, na kraju nismo realizovali neke šuteve i ekipa Partizana je uspjela da trijumfuje", rekao je Milosavljević.

(Beta, foto MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC