• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZVEZDA: Sami smo krivi; HEMOFARM: To!

Trener košarkaša Zvezde ocijenio da je njegov tim ispustio priliku da dobije Hemofarm, a trener Vrščana da im je bio potreban "skalp velike ekipe".

 ZVEZDA: Sami smo krivi; HEMOFARM: To!  Izvor: MONDO

Hemofarm je u "Pioniru" prekinuo niz pobjeda Crvene zvezde (šest u dva takmičenja), a trener crveno-bijelih Aco Petrović pomirljivo je konstatovao: "Sami smo krivi".

"Hemofarm je jedna od najboljih ekipa u NLB Ligi i to je pokazao ovom pobjedom. Plan je bio da ih držimo ispod 80 poena, ali smo popustili u posljednjoj dionici. Međutim, nismo odigrali onako kako smo se dogovorili. Imali smo priliku da prelomimo meč, ali nismo, već smo Hemofarmu omogućili da se vrati. Jednostavno, slomili su nas za pola minuta", rekao je Petrović poslije poraza Zvezde u jednom od derbija 11. kola regionalnog takmičenja.

Petrović nije bio zadovoljan suđenjem, ali se ogradio da najprije teba da pogleda snimak prije nego što bilo šta kaže tim povodom.

Ipak, dodao je da je tehnička greška dosuđena kapitenu trofejnog kluba Tadiji Dragićeviću u mnogome odlučila dalji tok utakmice.

"Nisam bio blizu da čujem šta je Dragićević rekao u trenucima kada ga je sudija kaznio, ali znam da je jedan igrač gostiju bio toliko drzak da je opsovao sva tri arbitra. Za taj prekršaj nije opomet", konstatovao je Petrović.

Razumljivo, trener Hemofarma Stevan Karadžić bio je zadovoljan poslije pobjede nad velikim rivalom.

"Trebao nam je jedan ovakav skalp, skalp jednog dobrog protivnika. Zbog morala. Srećom, Tadija (Dragićević) je promašio (šut za tri poena), a i Bog nas je pogledao s obzirom na to da smo tek sada odigrali skoro kompletni", rekao je Karadžić, napomenuvši sjajnu rolu Miljana Pavkovića (27 poena).

"U nekoliko proteklih mečeva nedostajao nam je pravi Pavković, pošto mu učinak nije bio na očekivanom nivou. Drago mi je da je čitav tim pokazao visoki moral u trenucima kada je protivnik vodio", naglasio je Karadžić.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC