• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NBA: Dalas izgubio i derbi i Novickog

Dalas je u derbiju Teksasa izgubio od San Antonija 81:88. Medjutim, više od poraza veče Mevsima pokvarila je povreda najboljeg igrača Dirka Novickog.

 NBA: Dalas izgubio i derbi i Novickog Izvor: MONDO

Novicki, prošle sezone najkorisniji igrač NBA lige, povredio je levu nogu kada je pao pri pokušaju da blokira šut protivnika. Dalas je saopštio da će kasnije tokom dana saopštiti više detalja o ozbiljnosti povrede nemačkog reprezentativca.

Sparsi su znali da iskoriste hendikep Dalasa i uz 26 poena Manua Djinobilija i još 19, ali 13 skokova Tima Dankana stigli su do pobede, kojom su na 2-6 poboljšali skor u poslednjih osam utakmica.

Denver je i na 11. uzastopnoj utakmici postigao 100 ili više poena. Alen Ajverson sa 36 i Karmelo Entoni sa 33 poena predvodili su Nagetse do pobede nad Torontom od 109:100.

Na drugoj strani istakao se Kris Boš, kome je za tripl-dabl učinak nedostajala jedna asistencija. Boš je meč završio sa 17 poena, 12 skokova i devet asistencija.

Vašington je uz 24 poena i 12 skokova Entuana Džejmisona savladao Detroit sa 95:83 i ostvario treću uzastopnu pobedu.



Golden Stejt je uspeo da savlada Los Andjeles Lejkerse sa 115:111, iako je prethodno ispustio vodjstvo od 26 poena razlike.

Najzaslužniji za pobedu Voriorsa bio je Stiven Džekson sa 31 poenom, od čega dve ključne trojke u finišu utakmice. Monta Elis je, takodje, postigao 31 poen za "ratnike", u čijim redovima na ovoj utakmici nije bilo Koste Perovića.

Najefikasniji u Lejkersima bio je Kobi Brajant sa 36 poena. Brajant je imao i 14 skokova i osam asistencija. Lamar Odom je postigao 19 poena i zabeležio 22 skoka, što mu je rekord karijere. Vladimir Radmanović je ubacio devet poena (šut iz igre 3/8) i zabeležio tri skoka i tri asistencije za 37 minuta.

REZULTATI:
Dalas - San Antonio 81:88
Toronto - Denver 100:109
Vašington - Detroit 95:83
Los Andjeles Lejkers - Golden Stejt 111:115

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC