• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Marina: Uspeh koji daje krila

Autor mondo.rs

"Napašćemo Australiju, kao što su naši muškarci napali Ameriku", obećala je selektorka.

Srpske košarkašice pobedile su Senegal i sa skorom 2-3 se plasirale u četvrtfinale olimpijskog turnira!

Sjajan rezultat, ali u reprezentaciji su svesni da do sada u Riju nisu skinuli nijedan veliki "skalp" i rešeni su da u utorak učine sve, kako bi srušile velikog favorita, ekipu Australije.

"Naravno da su one druga reprezentacija sveta, prema svim merilima. Ogroman su favorit, ali imaćemo svoju šansu, kao što smo imale i protiv Francuske na Evropskom prvenstvu", poručila je Marina Maljković.

"Moramo da izvučemo pouke iz onoga što su Turska i Japan radile u duelima sa njima, a igrale su na jednu loptu".

Selektorka je istakla da je plasman u četvrtfinale "istorijski uspeh za Srbiju" i uspeh ove generacije, koja je na okupu nekoliko godina i koja "radi sjajan posao".

"Moramo biti realni i reći da ovo jeste veliki uspeh za nas, uspeh koji će nam dati krila i adrenalina da napadnemo Austaliju, kao što su naši muškarci napali Ameriku", rekla je Marina na kraju.

Krilni centar Jelena Milovanović priznala je da igračice u pobedi nad Senegalom (95:88) nisu ispunile sve zahteve stručnog štaba, ali...

"Pobedi se u zube ne gleda. Iz ovog meča moramo da izvučemo pouke i da se pripremimo za Australiju, koja je svetska sila u košarci i ima igračice u ženskom NBA i po najboljim klubovima u Evropi. Znamo da moramo da igramo dobro 40 minuta da bismo ih pobedile, ali to je jedna utakmica i nikad se ne zna šta može da se desi. Daćemo sve od sebe, to obećavam".

Milovanović je dodala da bismo u slučaju trijumfa nad Australijom "mogle da razmišljamo i o medalji", ali da za sada treba biti koncentrisan samo na utorak.

"Čeka nas 40 minuta u kojima moramo da ginemo jedna za drugu i da se potrudimo da ih pobedimo, jer mislim da je to moguće".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC