• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Olimpijske igre važnije od NBA prstena"

Autor mondo.rs

"Znam da ću nagrabusiti zbog ove izjave, ali ja duboko verujem u to", kazao je Deandre Džordan pred meč četvrtfinala Olimpijskih igara koji SAD igra sa Argentinom.

 Deandre Džordan: Olimpijske igre veće od NBA prstena Izvor: MN PRESS

U američkoj košarci se na šampionski prsten u NBA uvek gledalo kao najveći mogući prestiž.

Za navijače iz Sjedinjenih Američkih Država to je uvek bilo važnije od toga šta će njihova košarkaška reprezentacija uraditi na Svetskom prvenstvu ili Olimpijskim igrama, ali ima i onih koji misle drugačije.

Jedan od njih je i snažni centar LA Klipersa DeAndre Džordan za koga bi veće ostvarenje bilo osvajanje zlatne medalje u Riju nego šampionski prsten u najjačoj košarkaškoj ligi sveta. On je na dobrom putu i da ispuni ono što je za njega važnije pošto je njegova ekipa u četvrtfinalu.

"Mislim da je ovo važnije, prosto je iznad NBA prstena", kazao je Deandre i pojasnio...

"Znam da ovo nije popularno mišljenje, i da ću nagrabusiti zbog toga, ali ja verujem u to. Osećam da je ovo mnogo važnije. Ne igraš samo sa timovima iz SAD nego sa najboljima iz celog sveta. Svake godine dobijamo novog šampiona u NBA, ali važnost ovoga je veća samim tim i što je na svake četiri godine", objasnio je Deandre



Ovaj košakaš želi prvu medalju sa reprezentacijom SAD, a u dosadašnjoj karijeri ima samo srebrnu medalju sa prvenstva Evrope za košarkaše do 19 godine u Novom Sadu kada je Amerikance naša reprezentacija nadigrala u finalu.

Deandre Džordan je prvi centar selektora Majka Kžiževskog na ovim Olimpijskim igrama, a trenutno je peti najbolji strelac tima sa 8.8 poena po meču, ali je njegov doprinos svakako veći u defanzivnim zadacima.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC