• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bojan: Poraz od Srbije teži od drugih

Autor mondo.rs

Najbolji košarkaš Hrvatske ne razume zašto je njegova ekipa u trećoj četvrtini "ušla u nervozu" i dozvolila "orlovima" preokret.

Reprezentacija Srbije otišla je u polufinale Olimpijskih igara, a Hrvatska se vraća kući posle serije podviga na kvalifikacionom turniru u Torinu i na samim Igrama u Riju.

Tačku su stavili "Saletovi orlovi", pobedom od 86:83 u četvrtfinalnoj utakmici završenoj u cik zore po našem vremenu.



"Bila je to lepa priča, do ove utakmice. Niko se nije nadao da ćemo doći na Olimpijske igre i u poziciju da se borimo za polufinale. Ipak, izgubiti četvrtfinale protiv ovakvog rivala je teže nego da smo izgubili od neke druge reprezentacije", rekao je Bojan Bogdanović u prvoj izjavi za HRT, dok su pored njega prolazili nasmejani srpski košarkaši.

Bek Bruklin Netsa u prvom poluvremenu je dominirao sa 16 poena, uz šut za trojku 4/5, ali ga je u trećoj četvrtini Stefan Marković uzeo "pod svoje".

Popularni Babo do kraja je nanizao 28 poena, ali ga nije bilo nigde kada je Srbija pravila veliki preokret u trećoj četvrtini.


"Mislim da smo dobro ušli u utakmicu, iako smo u prvoj i drugoj četvrtini primili dosta poena na 'bek dor' utrčavanja. Zaustavili smo njihove glavne igrače, Teodosića i Raduljicu. Šta se dogodilo u trećoj četvrtini, ne znam ni ja", utučeno je prokomentarisao Bogdanović.

"Neshvatljivo smo ušli u nervozu. Pustili smo naše centre da prevode loptu i ta serija Srbije je presudila u njenu korist. Na kraju smo uspeli da se vratimo, prišli na jednu loptu, ali danas nije išlo".


Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

big 60

Sta kmecis,pakuj krpe i vozi kuci Nije sramota izgubiti od boljeg

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC