• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Aco Petrović: Publika je rekla svoje

Trener Crvene zvezde ocijenio je nakon poraza od Budućnosti u 14. kolu NLB lige da su njegovi igrači pružili partiju ispod svakog nivoa.

 Aco Petrović: Publika je rekla svoje Izvor: MONDO

"Teško je bilo šta reći poslije ovakve utakmice. Zasluženo smo poraženi od veoma inspirisane Budućnosti", rekao je Petrović, dodajući da je Zvezda poslije samo tri dana i pobjede nad Bosnom još jednom razočarala igrom kod kuće.

"U prvom kolu odigrali smo veoma dobro u dvorani Morača. Izgubili smo tu utakmicu sa osam poena razlike, iako smo na poluvremenu vodili. Nadali smo se da možemo da se revanširamo i čak dobijemo Budućnost većom razlikom nego što su oni nas", naveo je prvi stručnjak crveno-bijelih.

Petrović smatra da je publika u Pioniru, koja je u finišu utakmice prozivala košarkaše za lošu igru i pristup obavezama, "rekla svoje" i da mu je "žao vjernih navijača".

Upitan da li ima njegove odgovornosti za nekoliko loših igara u posljednje vrijeme, Petrović je odgovorio da je igra ekipe "oličenje trenera".

"Nije moje da analiziram sopstveni učinak, neka to urade nadležni. Mogu samo da kažem da sam preuzeo tim u veoma teškom trenutku i da sam tada možda načinio grešku u koracima. Radim najbolje što umijem", zaključio je vidno neraspoloženi Petrović.

(Tanjug, MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC