• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kešelj za MONDO: Želim dobro i Zvezdi i sebi

Marko Kešelj zamolio je da ne odgovara na pitanja vezana za njegov i zahtjev Tadije Dragićevića za raskid ugovora sa Crvenom zvezdom.

 Kešelj za MONDO: Želim dobro i Zvezdi i sebi Izvor: MONDO

Snažnije od ubjedljivog poraza Crvene zvezde u utorak uveče od Budućnosti u Pioniru odjeknula je tada nezvanična vijest da su kapiten Tadija Dragićević i Marko Kešelj zatražili raskid ugovora sa crveno-bijelima.

U telefonskom razgovoru za MONDO, Kešelj je zamolio da (još neko vrijeme) ne odgovara na pitanja vezana za tu škakljivu temu.

"Imam svoje razloge, ali neću polovično da pričam i ostavljam ljude da razmišljaju zbog čega i kako... Siguran sam da bi sve bilo pogrešno shvaćeno i da se ne bi završilo dobro ni za mene, ni za Zvezdu", rekao je Kešelj za MONDO, ali i dodao:

"U dogovoru sa menadžerom, odlučio sam da ne dajem izjave na tu temu, već ću reći sve za sajt Crvene zvezde kada se cijela priča bude završila. A, nadam se da će sve biti gotovo u najskorije vrijeme i da će se završiti pozitivno i po Zvezdu i po mene".

Da li to znači da vaša želja da igrate za Crvenu zvezdu nije sporna u svemu ovome?

"Moja želja da igram za Zvezdu nije bila sporna, nije sporna i neće biti sporna. Tako je još od kada sam došao u Zvezdu. Imao sam svoje razloge zbog kojih sam tada odlučio da odbijem sve ostale ponude, a bilo ih je i da dođem na Mali Kalemegdan. Svaki od tih razloga koji su me doveli u Zvezdu, važe i sada!", naglašava mladi Beograđanin, rođen 2. januara 1988. godine.

Kešelj nije želio da razgovara o neisplaćenim zaradama igrača u Zvezdi, da li to i na koji način utiče na motivaciju i atmosferu u timu. Ponovio je samo da bi idealno bilo da se sve završi pozitivno po obje strane...

Crvena zvezda je u utorak doživjela osmi poraz u 14 mečeva u NLB ligi, a treći u ulozi domaćina.

(N. J. - MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC