• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bajić: Loša igra, ali pobjeda je bitna

Autor mondo.ba

Trener Igokee Dragan Bajić zadovoljan nakon pobjede protiv Olimpije. Ističe umor igrača.

 Dragan bajić izjava poslije pobjede protiv Olimpije Izvor: Nemanja Babić/MONDO

Košarkaši Igoke ostvarili su uzastopnu pobjedu u ABA ligi. Nakon trijumfa u Skoplju protiv ekipe Karpoš Sokoli, na svom terenu su u neizvjesnoj završnici poenima Robinsona u finišu meča savladali Olimpiju 72:71.

„Mislim da smo ovu utakmicu mogli ranije da prelomimo, ali dobro je to što smo i pored veoma loše igre došli do veoma važne pobjede. Mislim da je umor najveći uzrok lošije partije. U deset dana smo 45 sati proveli u autobusu i odigrali pet utakmica što je i za mnogo kvalitetnije timove veliki problem. U trenutku kada smo vodili deset razlike morali smo biti prisebniji, međutim, nismo imali rešenje za neke igrače. Moj tim je pokazao karakter u poslednjim trenucima uspio da iskontroliše rezultat i zasluženo pobjedio“, rekao je trener Igokee Dragan Bajić.

Danilo Šibalić postigao je bitnu trojku, kada je Igokea stizala prednost gostiju.

„Čestitao bih Union Olimpiji na fer i korektnoj borbi, ali i svojim saigračima. Za nas je ovo bitna pobjeda. Imali smo deset poena razlike ali umor i dekoncentracija su učinili da na kraju bude veoma teško. Mi smo dali sve od sebe, na kraju slavili možda i uz malo sreće ali ovo je trijumf koji nam zaista mnogo znači jer smo se sada pomjerili ka gornjem dijelu tabele“, kaže Šibalić.

Na drugoj strani Union Olimpija je doživjela dva poraza u posljednjim sekundama. Prije Igokee sličan trijumf ostvarila je i ekipa Mega Leksa.

„Čestitam Igokei na pobjedi, odlučila je jedna lopta. Mislim da smo prelako prokockali u poslednje tri minute kada smo imali pet poena viška. Drugi put nam se to dešava, izgubili smo slično kao od Mege u Sremskoj Mitrovici. Okrećemo se narednoj utakmici, Mornaru i pokušaćemo za dva dana da zabilježimo prvu pobjedu“,rekao je Gašper Okorn, trener Union Olimpije:

„Vidjeli ste da smo izgubili nesrećno za nas sa pola koša. Težak poraz ta nas jer smo nakon nekih loših partija očekivali pobjedu ovdje. Sada moramo da zaboravimo ovu utakmicu ali da ispravimo greške koje radimo konstantno i da krenemo da pobjeđujemo ", kaže Stevan Milošević, centar  Union Olimpije.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC