• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

IGOKEA: Jedna pobjeda bi vrijedila prethodne tri!

Autor mondo.ba

Košarkaše Igokee poslije tri pobjede u ABA ligi očekuju mečevi sa tri najjača tima u regionalnom takmičenju - Budućnosti, Crvene zvezde i Cedevite.

 IGOKEA: Jedna pobjeda bi vrijedila prethodne tri!  Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

  Već u subotu u Laktaše dolaze neporaženi Podgoričani, potom "igosi" gostuju u Beogradu, a nakon susreta sa Zvezdom, biće domaćini zagrebačkoj Cedeviti.

Trener šampiona Bosne i Hercegovine Dragan Bajić smatra da bi jedan trijumf iz prestojeća tri dvoboja vrijedio kao sva tri dosadašnja nad FMP-om, Olimpijom i Karpoš Sokolijem.

BAJIĆEV JUBILEJ - 50. MEČ U ABA LIGI

Trener Aleksandrovčana u subotu će protiv Podgoričana imati i jubilej - 50. put će s klupe voditi "igose" u ABA ligi. DOsad je zabilježio pozitivan skor - 36 pobjeda i 15 poraza. Interesantno, prenosi banjalučki dnevnik, Bajić je jedini trener u ABA ligi koji nikad nije dobio tehničku grešku.

 "Liga je sigurno kvalitetnija nego prethodne sezone, a ova tri tima se za jednu stepenicu izdvajaju od drugih - i po kvalitetu i po organizaciji i po budžetu. Možda Partizan i Cibona mogu da im pariraju, ali ostali ne. S obzirom na to, jedna pobjeda bi vrijedila kao sve tri do sada", izjavio je strateg Igokee za banjalučkli list "EuroBlic".

Bajić je zadovoljan početkom prvenstva, ali smatra da njegov tim može i više i bolje.

"Niko nije očekivao ovakav start, ali uvijek treba da težimo ka višem i boljem. Bez obzira što imamo tri pobjede ima stvari koje nisu dobre. Nismo imali vremena da ispravljamo taktičke stvari. Trebalo je rasteretiti igrače da budu što srećniji, tako sam i ja postupio. Možemo sada da žalimo što nismo ranije imali (Džejms) Robinsona, ali šta je tu je. Šansu su dobili momci koji su budućnost Igokee".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC