• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Igokea: Možemo protiv Cedevite

Autor mondo.ba

Košarkaši Igokee u meču sedmog kola ABA lige dočekuju Cedevitu.

 ABA: Igokea - Cedevita, najava Izvor: Nemanja Babić/MONDO

Seriju od tri teške utakmice u ABA ligi košarkaši Igokee završice u nedjelju. Najprije su u posljednjem napadu poraženi od Budućnosti, potom su jedina ekipa, koja su do sada igrali neizvjesnu završnicu sa Crvenom zvezdom. U nedjelju ih u meču sedmog kola ABA lige, očekuje još jedan i nizu mečeva protiv najjačih ekipa u regionu. U Laktaše dolazi Cedevita, koja je posljednjih dana napravila rezove u ekipi. Otpustili su Hopsona, dok su Dukan i Stokton prekomandovani u drugi tim.

" Trebalo je raditi na psihooškom planu jer su dva poraza teško pala mojim igračima. Cedevita je u ligu ušla sa visokim ambicijama, ništa manjim od Zvezde i Budućnosti, međutim evdentno  je da ne igraju na nivo ukoji su očekivali. Dva igrača su poslali u drugi tim i raskinuli ugovor sa Hopsonom, ali to sasvim sigurno ne znači da će oni biti oslabljeni,  jer su oni izuzeno popunjeni na svim pozicijama i ovo bi moglo da probudi ekipu. Dobro poznajemo taj tim, oni imaju četiri hrvatska reprezentativca, Džekson koji je stigao prije sedam dana pokazao je da će biti veliko pojačanje. U mojim igračima postoji velika želja, oni žele da pruže što jači otpor i pobijede velikog favorita kakav je Cedevita", rekao je trener Igokee Dragan Bajić, koji ima problema sa povrijeđenim igračima.

Kapiten Radivojević je počeo trenirati, ali je sada problem povreda Fortenberija. Još je ne zna da li će biti spreman za nedjelju. Zato će biti veća odgovornost na igračima koji pokrivaju spoljne pozicije. među njima je i Blaž Mahkovic.

 " Bili smo veoma blizu u dvije prethodne utakmice , a upravo ti mečevi koje smo izgubili protiv veliki favorita pokazali su da možemo ravnopravno da se nosimo sa kvalitetnijim ekipama. Cedevita je u rangu prethodnih protivnika tako da moramo pružiti maksimum prije svega u odbrani iz koje sve polazi. Znamo gde su najjači, dobro smo se pripremili za ovaj meč i vjerujem da možemo doći do pobjede",  rekao je Mahkovic.

Utakmcia Igokea - Cedevita igraće se u nedjelju od 17 časova u Laktašima.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC