• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Žoc posle debakla: Moji igrači žive u prošlosti

Autor mondo.rs

Trener Fenberbahčea Željko Obradović posle žestokog poraza u Evroligi od Baskonije prihvata krivicu, ali smatra da je najveći problem što su njegovi igrači još mislima u prošloj sezoni

 Žoc posle debakla: Moji igrači žive u prošlosti Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Fenerbahče se proveo kao "bos po trnju" na gostovanju Baskoniji u 6. kolu Evrolige. Španci su slavili sa ubedljivih 86:52 (14:11, 27:13, 26:16, 19:12) i ekipi Željka Obradovića naneli najteži poraz od kada on sedi na klupi.

Srpski trener priznao je da je Baskonija "gazila".

"Nisam mnogo puta tokom karijere doživeo ono što nas je zadesilo protiv Baskonije. Moj tim igrao je zaista mnogo mnogo loše, dok je, priznajem, domaćin odigrao odličan meč. Čestitam im jer su zaista bili odlični u defanzivnim i u ofanzivnim zadacima. Pokušao sam svoju ekipu da pripremim za agresivan meč, ali sve što su pokazali na terenu bilo je suprotno onome što smo želeli", izjavio je Obradović posle debakla u Španiji.

On je rekao da njegov tim još živi u prošlosti, na krilima pređašnjeg uspeha.

"Postoji jednostavna stvar koju sam rekao svojim igračima. Oni žive u prošloj sezoni. Njihove misli su još tamo. Sada će mnogi drugačije pričati o nama. Do sada su pominjali Fajnal for, a ja sam pokušao da objasnim igračima da je ova sezona drugačija, da se sada takmiči 16 vrhunskih timova, da će biti nešto novo, mnogo putovanja i mnogo teških mečeva", naveo je Obradović.

On je dodao da prihvata odgovornost za izuzetno loše izdanje svog tima.

"Ako tim nastavi da igra ovako kako smo mi igrali protiv Baskonije, logično je da je odgovornost na treneru".

Fenerbahče sada ima skor 4-2, a dva poraza pretrpeli su na poslednja dva meča. Pre Baskonije pobedio ih je i Uniks. Turskoj ekipi sada predstoji mini serija teških mečeva

"Biće veoma zanimljivo videti kako će igrači reagovati posle ovoga. Igramo protiv Galatasaraja u domaćem prvenstvu, potom protiv Makabija u Tel Avivu i Efesa u Evroligi, a onda opet protiv njih u turskom šampionatu. Biće vrlo, vrlo teško", rekao je Obradović.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC