• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MZT: Igrači i stručni štab bez jednomesečne plate

Autor mondo.rs

Rukovodstvo kluba iz Skoplja nezadovoljno rezultatima.

 Igrači i stručni štab MZT bez plate Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Uprava košarkaškog kluba MZT Skoplje kaznila je novčano igrače i stručni štab u visini jednomesečne plate, zbog loših rezultata od početka ove sezone.

Ta kazna je, kako se navodi u saopštenju, izrečena i "zbog (ne)zalaganja i indolentnosti koji su mogli da se primete na utakmicama i na treninzima".

Prema mišljenju Uprave makednskog košarkaškog šampiona, loši rezultati tima MZT "ni izdaleka ne opravdavaju do sada uloženo" u igrače i stručni štab.

"Igrači i treneri imaju sve uslove za rad, koji su bolji od velikog broja ekipa koje se takmiče u ABA ligi, isplate su u predviđenom roku, zbog čega je još veće razočaranje pod faktom da su do sada ostvarene samo dve pobede u čak 13 odigranih utakmica", navodi se u saopštenju.

U Upravi se nadaju da će novčana kazna "delovati pozitivno kod košarkaša i stručnog štaba" i da će "početi da daju svoj maksimum" kako bi se našao izlaz iz krize i počeli da se ostvaruju rezultati koji bi bili adekvatni uloženim sredstvima i očekivanjima uprave i navijača MZT.

Prva mogućnost za to je, ističe se, u sredu u duelu sa litvanskim Lietkabelisom u šestom kolu Evropkupa, kao i dva dana kasnije protiv FMP Železnika u ABA ligi. Obe utakmice igraće se u dvorani "Jane Sandanski" u Skoplju.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC