• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Oni njemu uzeli platu, on njima dao ostavku

Autor mondo.rs

MZT u potrazi za trenerom...

 MZT bez trenera Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Aleksandar Jončevski od ponedeljka uveče više nije trener MZT Skoplja, posle ostavke koju je Uprava kluba odmah usvojila.

Takva reakcija dosadašnjeg stratega MZT dolazi dan posle poraza na gostovanju kod slovenačke Krke, u meču u kojem je skopski tim odigrao odlično prvo poluvreme, nakon čega je u drugom usledio drastičan pad.

Jončevski je "kormilo" makedonskog košarkaškog šampiona preuzeo po odlasku Emila Rajkovića i tim je vodio u poslednjih devet utakmica u ABA ligi i Evrokupu, u kojima je MZT zabeležio sedam poraza i dve pobede.

Odluka Aleksandra Jončevskog da posnese ostavku dolazi i posle novčane kazne od jedne plate koju je uprava MZT izrekla košarkašima i stručnom štabu zbog loših rezultata i "nezalaganja i indolentnosti koje je pokazano na treninzima i utakmicama".

Tim makedosnkog šampiona će na predstojećim utakmicama protiv Lietkabelisa u Evropkupu i FMP Železnika u ABA ligi, koje se igraju u sredu i petak u Skoplju, privremeno voditi dosadašnji pomoćnik Goran Krstevski i Aleksandar Knjazev, koji će imati ulogu stručnog konsultanta.

"U međuvrenu će biti učinjeni napori da se angažuje trener čiji će glavni zadatak biti da izvuče klub iz krize, da ga vrati na pobednički kolosek i koji će imati viziju za dogoročniji projekat u timu MZT" , navodi se u saopštenju makedonskkog šampiona.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC