• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bajić: Bilo je padova, ali ispravljamo greške

Autor mondo.ba

Treću novembarsku pobjedu košarkaši Igokee ostvarili su večeras u Laktašima, gdje su rezultatom 79:72 porazili skopski MZT.

Poslije Zadra i Krke, Aleksandrovčani su savladali i makedonskog predstavnika MZT 79:72, te stigli do trećeg trijumfa u novembru. Jedini neuspjeh u ovom mjesecu šampioni BiH doživjeli su od Mega Leksa.

Tim Dragana Bajića tokom sezone bolje je igrao na gostovanjima, gdje je ostvario četiri trijumfa, dok je u Laktašima do večeras poražena jedino Olimpija.

"Sa dosta stvari mogu biti zadovoljan i čestitam svojim momcima na pobjedi. Spremali smo se za MZT onakav kakav je bio prije dolaska Nazora, međutim i u napadačkim i u odbrambenim sistemima su unijeli neke novine i morali smo se u toku utakmice prilagođavati na to", rekao je nakon meča trener Aleksandrovčana.

U odnosu na neke ranije mečeve, Igokea nije dozvolila protivniku da prvi stekne prednost.

"Sve utakmice koje smo igrali kod kuće smo loše otvarali, ulazili u dvocifren minus što smo ispravili večeras. Bilo je padova koncentracije i večeras, ali mi pokušavamo da ispravljamo greške. Pravili smo greške u odbrani, dobijali lagane trojke, ali smo kontrolisali rezultat i pametno priveli meč kraju", naglasio je Bajić.

...
Izvor: YouTube

Ponovo je u redovima Aleksandrovčana bio najbolji Džejms Robinson.

"Bila je ovo dobra utakmica. Posljednjih nekoliko mečeva na domaćem terenu smo izgubili, sada smo smogli snage da pobijedimo što je veoma važno i nadam se da ćemo i u budućnosti na našem terenu nastaviti da pobjeđujemo. I u ovom meču kao i prethodnim smo pravili greške, ali pokušavamo da ih ispravimo i da napredujemo kao tim", istakao je Amerikanac, koji je susret završio sa 17 poena.

Na klupi Makedonaca porazom je debitovao Ante Nazor.

"Bila je otvorena utakmica, u više navrata protivnik je kontrolisao meč. U jednom trenutku smo prelomili rezultat u našu korist, mislio sam da je to šansa da okrenemo meč u našu korist međutim, nedostajalo nam je angažmana, prije svega u odbrani. Međutim, primali smo lagane poene, a u napadu nismo imali koncentracije i nismo dobijali dobre pozicije za šut iz reketa. Mi trebamo iz ovog poraza izvući pouke šta trebamo popraviti i zahtijevati kod igrača napredak. Igokei čestitam na zaluženoj pobjedi", rekao je novi trener MZT-a.

Igokea je u narednom kolu ponovo domaćin. U Laktaše stiže crnogorski Mornar.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC