• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dabl-dabl Jokića, Nurkić solidan

Autor mondo.rs

Videli smo gotov rešen meč u korist Denvera, a potom i povratak Finiksa "iz mrtvih". Međutim, Nagetsi su odbijali svaki nalet Sansa i izdržali do kraja. Odlična partija Nikole Jokića, Nurkić solidan.

Odlično izdanje Nikole Jokića u "evropskom terminu" NBA lige!

Srpski reprezentativac je imao veliku ulogu u pobedi Nagetsa protiv Sansa pošto je na terenu proveo 30 minuta, i aktivno učestvovao u "zidanju" napada svog tima. Dobro postavljanje, osećaj za asistenciju, kvalitetna igra pod košem, a na kraju i "dabl-dabl" učinak.

Jokić je po drugi put ove sezone on je došao do "dvocifrenih brojki u dve kolone" pošto je meč završio sa učinkom od 13 poena i 11 skokova, a uz to je imao i 3 asistencije!

Delovalo je da je njegova ekipa do pobede došla već na poluvremenu, kada je otišla na "plus 20", ali je Finiks uspeo u međuvremenu da se vrati i do kraja meča su se domaći navijači nadali čudu.

Ali, ono se nije desilo...

FINIKS - DENVER 114:120 (28:29, 15:34, 36:23, 35:34)

Sredinom treće deonice trener Sansa Erl Votson je doneo nesvakidašnju odluku i zaigrao sa dvojicom centara što je brzo vratilo Finiks u igru, pre svega zahvaljujući dobrom šutu za tri poena, blistao je Devin Buker koji je sve promašio u prvom poluvremenu, ali su Nelson i Čendler uspevali da drže mirno odstojanje.

Kada god bi Finiks vezao dva napada sa poenima - odgovarao bi Denver.

U poslednjem minutu prišli su na četiri poena odstojanja, kada je Devin Buker položio u kontri, ali je odmah na drugoj strani parketa odgovorio hladnokrvni Nikola Jokić pogođenim slobodnim bacanjima.

Najefikasniji kod pobedničkog tima bio je Vilson Čendler sa 25 poena (8 skokova), Džamir Nelson je imao 21, a Emanuel Mudijej 19. Kada je u pitanju Finiks – tamo se istakao Erik Bledso sa 35 poena (6 skokova i 6 asistencija), a Devin Buker je nadoknadio slabo prvo, odličnim drugim pošto je meč završio sa 30 poena.

Jusuf Nurkić imao je solidan učinak od osam poena, šest skokova i dvije asistencije.

Nurkić asistencija
Izvor: YouTube



Denver je sada na učinku od 7 pobeda i 10 poraza, dok je Finiks na 5-13.

Finiks - Denver
Izvor: YouTube

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC