• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

IGOKEA: Mornar hoće brejk? Moraće da se pomuče

Autor mondo.ba

Košarkaši Igokee će u subotu (17 časova) u Laktašima imati priliku da se revanširaju crnogorskom Mornaru na eliminaciji u kvalifikacijama za FIBA Ligu šampiona u prvom međusobnom dvoboju u ABA ligi.

 ABA: Igokea - Mornar, najava  Izvor: MN PRESS

"Igosi" su ispali od Barana u kvalifikacijama za Ligu šampiona (71:69, 60:83), ali upravo u tom evropskom takmičenju je prema mišljenju trenera šampiona Bosne i Hercegovine Dragana Bajića je dobra šansa domaćina da zabilježili pobjedu.

POVEZANE VIJESTI

"Kao i svi timovi, Mornar sigurno ima nedostataka i mi ćemo pokušati da ih iskoristimo, ali mislim da je njihova otežavajuća okolnost činjenica da igraju dva takmičenja, uz ABA ligu takmiče se i u FIBA Ligi šampiona", rekao je Bajić.

Prema njegovim riječima, Crnogorci će pokušati da zabilježe pobjedu u Laktašima s obzirom da nisu dobro startovali u regionalnom takmičenju.

"To je još jedan u nizu timova koji su loše otvorili sezonu i koji u Laktaše dolaze sa namjerom da pokušaju ostvariti 'brejk', međutim, za tako nešto će morati da se pomuče. Mi znamo za njihov umor i to moramo iskoristiti jakom i agresivnom odbranom iz koje bismo kroz brzu tranziciju dolazili do što više lakih poena. Međutim, tim Mornara je izuzetno kvalitetan, u odnosu na dvomeč u kvalifikacijama za Ligu šampiona pojačali su se sa Koraćem, Pavićem, Tejtonom i sigurno da nam neće biti lako doći do pobjede", dodao je strateg Aleksandrovčana.

Košarkaš Igokee Miroslav Pašajlić složio se da Igokeu očekuje izuzetno teška utakmica.

"Iako tabela ne govori tako, Mornar je izuzetno kvalitetna ekipa, ali skor od tri pobjede i osam poraza nije realan odnos sa njihovim kvalitetom. Oni su odlično popunjeni na svim pozicijama, na svim mjestima imaju po jednog kvalitetnog Amerikanca tako da nas sigurno očekuje težak meč. Mislim da su im najkvalitetnije pozicije 'jedan' i 'dva' gdje su Džons i Voler uz Tejtona na poziciji 'tri' imaju ubitačnu vanjsku liniju. Oni u svakom trenutku mogu da daju koš tako da ih moramo pokušati spriječiti da se razigraju", rekao je Pašajlić.

Igokea je na šestoj poziciji sa omjerom šest pobjeda i pet poraza, dok je Mornar na desetom mjestu sa skorom od samo tri trijumfa i osam neuspjeha.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC