• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Čarke u Dalasu, izbegnuta tuča

Autor mondo.rs

U NBA ligi odavno nije bilo varnica kao tokom i posle utakmice Dalas - Hjuston (107:123), u noći između utorka i srede.

Krilo Hjuston Rokitsa Trevor Ariza dobio je isključujuću tehničku grešku nakon verbalnog duela sa centrom Dalas Maveriksa Salahom Mežrijem, koji se desio u pauzi između treće i četvrte četvrtine.

ESPN je pozivajući se na svoje izvore objavio da je Mežri pomenuo Arizinu suprugu i decu, što je ovog izbacilo iz ravnoteže.

Povezane vesti

Zato je Ariza sa još nekoliko saigrača posle utakmice čekao Mežrija ispred svlačionice Mavsa, ali su policajci, koji su tu bili u sklopu redovne bezbednosne procedure, sprečili suočavanje "usijanih glava".

Mežri, koji je nekada igrao za Real Madrid, tvrdi da je Ariza bio taj koji je psovao, dok je ovaj napustio dvoranu bez davanja izjava.


Ceo meč bio je neuobičajeno napet za aktuelne NBA standarde, što se najbolje vidi po broju dosuđenih tehničkih grešaka (osam) i nesportskih faulova (dva).

Bek Hjustona Patrik Beverli uputio je ironične opaske treneru Dalasa Riku Karlajlu dok se ovaj vraćao sa konferencije za novinare, a na Twitteru je napisao da je tim Hjustona doživeo "totalno nepoštovanje" od strane protivnika.

Tako nešto izjavio je i najbolji igrač "raketa" Džejms Harden.

"Ne znam na čemu su bili večeras. I igrači i trener su se ponašali neprofesionalno, bez imalo poštovanja. Ne znam u čemu je bio problem, ali samo su nas naterali da odigramo još angažovanije. Pokušali su da nas poremete niskim udarcima, a ustvari su nas probudili".


Hjuston (skor 24-9) i Dalas (9-23) ove sezone su na potpuno suprotnim krajevima tabele, pa ne čudi što su gosti rutinski dobili ovaj meč, rezultatom 107:123.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC