• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Džikić kritikuje, Novica gleda ka Belgiji

Autor mondo.rs

Trener Partizana posle nove pobede u ABA ligi rekao da niko ne sme da se ponaša kao da mu pripada mesto u timu.

 Džikić kritikuje, Novica gleda ka Belgiji Izvor: MN PRESS

Aleksandar Džikić rekao je posle meča protiv Karpoš Sokolija (76:72) da je zadovoljan pobedom - osmom uzastopnom u ABA ligi - i činjenicom da nije bilo novih povreda.

"Za sada niko ništa nije prijavio", gorko se našalio trener crno-belih na račun svog tima, kome su u subotu nedostajali Marinković, Ratkovica, Robinson, a praktično i Majstorović, iako je formalno bio u protokolu.

"Važno je da smo pobedili. Bilo je teško, očekivano teško. Bilo bi teško i da smo kompletni, a ne u sastavu u kome smo bili večeras", dodao je on.

Džikić je sa mnogo više žara govorio o drugoj vrsti problema, koju je uočio u ekipi Partizana.

"Ne pada mi na pamet da spuštam kriterijume da bi se neki osećali dobro. Kad si u Partizanu i kad izađeš na parket, moraš da 'jedeš živu decu', bez obzira da li igraš minut, četiri, osam ili 38. Svaka ekipa ima one što kose i one što vodu nose. Treba da se prihvati uloga. Nekima teže pada to prihvatanje i usvajanje gradiva, pa ćemo im pomoći".

Šef struke drugoplasiranog tima ABA lige (skor 14-3) nije hteo da otkrije kojim igračima je nezadovoljan.

"Mogu da zaštitim igrača u određenom periodu, ali da se neki ponašaju kao da im pripada mesto - neće moći. Ima da se brani mesto".

Partizan - Karpoš Sokoli 76:72
Izvor: Youtube/ABA liga jtd


Kapiten Novica Veličković, po običaju, predvodio je ekipu na polju borbenosti, ali i na listi strelaca.

"Dobili smo jednu iskusnu ekipu, koja ima par igrača koji mogu sami da iskreiraju koš. Mi smo desetkovani, rotacija je smanjena i zato je najbitnije da smo nastavili seriju pobeda. Nema odmora, u ponedeljak idemo u Belgiju. Čestitam Karpošu na borbi, a hvala i navijačima koji su na Božić došli da nas bodre. To nam je potrebno", rekao je tridesetogodišnji krilni centar.

Crno-beli se u utorak uveče sastaju sa ekipom Šarlroa, koja ih je iznenadila u Beogradu, a idućeg vikenda u nastavku regionalnog takmičenja gostuju Olimpiji.

Dragan Gagi Nikolić, strateg ekipe iz Skoplja, bio je srećan zbog toga što je proveo Božić u Beogradu, a i zbog prijema od strane publike.

"Drago mi je što sam ovakvu svetkovinu proveo među prijateljima. Borili se jesmo, izborili se nismo do kraja. Partizan je zasluženo pobedio. Nisam očekivao da ću biti dočekan i ispraćen aplauzima, hvala publici na tome. Sada znam kako je Dudi, Željku, Duletu i drugima... Nadam se da smo prikazali energiju i da nismo razočarali publiku", prokomentarisao je Nikolić.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC