• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Igokea traži treću pobjedu u nizu

Autor mondo.ba

Mini seriju od dvije uzastopne pobjede u ABA ligi, košarkaši Igokee pokušaće da nastave na svom parketu protiv FMP-a, u meču 17. kola koji se igra u utorak od 17 časova.

Duel 17. kola ABA lige protiv FMP-a (utorak, 17 časova), košarkaši Igokee dočekuju sa skorom od devet pobjeda i sedam poraza. Tim Dragana Bajića posljednja dva duela regionalne lige riješio je u svoju korist, slaveći protiv Karpoš Sokolija 79:71, odnosno Union Olimpije u Ljubljani 81:80.

Sutra, u prvom meču pred domaćom publikom u 2017. godini, "igosi" će ugostiti FMP. Tim iz Železnika pretposljednja je ekipa lige, sa pet pobjeda iz 16 mečeva.

"Možemo reći da je FMP mlada, poletna i talentovana ekipa upotpunjena se nekoliko iskusnih košarkaša. U posljednjih nekoliko utakmica su ušli u dobar ritam, međutim, i mi smo u prethodne dvije utakmice odigrali dosta dobro i nadam se da ćemo ponoviti tri četvrtine iz Ljubljane. Dobro poznajemo FMP, dobili smo ih u gostima. Dobro ćemo se pripremiti za ovaj meč i nadam se da ćemo doći do pobjede i definitivno obezbijediti opstanak u ligi. Ne samo da bismo sa tom pobjedom stigli do opstanka, nego bismo otvorili vrata što boljeg plasmana na kraju sezone", rekao je trener Aleksandrovčana.

I Strahinja Mićović očekuje nastavak dobrih igara.

"Očekivanja su prije svega da nastavimo sa našom dobrom igrom, da nastavimo sa serijom pobjeda. FMP jeste kvalitetan tim, ali mislim da mi prije svega moramo da se fokusiramo na našu igru, kako u odbrani tako i u napadu. Naravno da ćemo se pripremiti dobro znamo odakle nam u timu FMP-a prijeti najveća opasnost, a znamo da imaju kvalitetnih igrača. U posljednje vrijeme igraju sve bolje. S druge strane, za nas je ovaj meč izuzetno bitan jer nam nakon FMP-a slijedi serija izuzetno teških mečeva i pobjeda bi bila dobra uvertira u te duele", poručio je Mićović.

U prvom duelu Igokea je u oktobru slavila u gostima 81:76.

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Sudija

Idemoooo

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC