• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vujošević neće na F4 u Zadar

Trener Partizana Duško Vujošević izjavio je da ne želi da se "fajnal-for" NLB lige igra u Zadru.

 Vujošević neće na F4 u Zadar  Izvor: MONDO

On smatra da bi crno-beli kao prvoplasirani tim trebalo da budu domaćini završnog turnira.

Prema pisanju "Slobodne Dalmacije", Vujošević je posle pobede nad Cibonom lobirao za domaćinstvo završnog turnira koje se igra od 25. do 27. aprila, a čiji domaćin još uvek nije određen.

"Ne bih voleo da se toliko trošimo u Jadranskoj ligi, a da je neko već odredio da će Zadar biti domaćin. Ako je određen ovakav sistem, igranja plej-ofa, pa fajnal-fora, onda prednost ima domaćin. Tu prednost bi trebalo da ima onaj ko je prvi. Ovo je jako osetljiv trenutak za Ligu koja mora biti vrlo pametna prilikom određivanja domaćinstva finala", rekao je trener Partizana.

U najboljem klubu NLB lige nisu imali komentar na pitanje o službenom stavu. Partizanov strateg već je pretio da će crno-beli istupiti iz lige, jer im se ne uklapa u raspored iako su sve troškove podmiruju sponzori.

"Postoje pravilnici takmičenja i ovakvim ispadima, pogotovo pred kraj sezone, ne može se ništa napraviti. Ukoliko neko misli da se neke stvari moraju promeniti pre početka sezone može da pošalje svoj predlog, a mi ćemo ga razmotriti", rekao je Josip Bilić, direktor NLB lige.

Hrvatski mediji preneli su da Partizanu za dobijanje domaćinstva nikako ne ide u prilog bezbednosna situacija u Srbiji, iako postižu odlične rezultate. Sa druge strane, u Zadru se nadaju da će dobiti domaćinstvo i na taj se način oprostiti od dvorane "Jazine" koju će sledeće sezone zameniti nova hala na Višnjiku.

Ono što su hrvatski mediji zaboravili jedino da pomenu je činjenica da možda nijedan hrvatski klub neće izboriti plasman na završni turnir. Partizan je i definitvno eliminisao Cibonu, dok će Zadar u "majstorici" na domaćem terenu protiv ekipe FMP odlučiti da li će biti jedan od četiri tima na F4 turniru.

Čelnici NLB lige najavili su da će domaćin završnog turnira NLB lige biti poznat posle četvrtfinalnih duela, a u konkurenciji su osim Zadra i Vršac, Podgorica, Banjaluka i Ljubljana.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC