• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Poraz Hemofarma u Podgorici, odluka u Vršcu

Košarkaši Hemofarma će "kartu" za finalni turnir NLB lige morati da jure u majstorici četvrfinalnog okršaja sa Budućnošću.

 Poraz Hemofarma u Podgorici, odluka u Vršcu  Izvor: MONDO

Oni su i treći put ove sezone poraženi na gostovanju u Podgorici. Rezultat šestog ovosezonskog odmeravanja snaga dva tima najbolje govori o tome kakva je partija viđena u Morači - Budućnost - Hemofarm 64:55.

"Farmaceuti" su bili u vođstvu samo na startu, i to tek u dva navrata. U osmom minutu domaćin se odlepio na 17:9 i taj minus, ispostavilo se, gosti do kraja meča nisu uspevali da nadoknade. U 16. minutu Budućnost je prvi put podigla prednost na dvocifrenu brojku (27:16), da bi u 23. minutu minus Vrščana dostiga rekordnih 15 poena (42:27).

Sve što su do kraja meča igrači Hemofarma uspeli da urade bila je serija 6-0 na početku poslednjeg perioda za prilaz na devet poena zaostatka (46:55), nakon čega je usledila nova serija domaćina, pa je finiš meča bio lišen rezultatske neizvesnosti.

Na meču u Podgorici najefikasniji u domaćem timu bio je Nemanja Gordić sa 15 poena, dok su u Hemofarmu dvocifren učinak ostvarili Nebojša Joksimović sa 13, Stefan Marković sa 12 i Vladan Vukosavljević sa 11 pogodaka.

"Odigrali smo veoma loše u napadu i jedina pozitivna stvar bila je dobra igra u odbrani. To što nismo ništa uspevali u fazi napada brine i zahteva posebnu analizu, ali sada nemamo vremena za kukanje, jer se moramo okrenuti majstorici u Vršcu. Imamo samo dva dana do tog meča, na kojem ne smemo da odigramo ovako jalovo", prokomentarisao je nakon meča Vlada Vukoičić, trener Hemofarma.

Trener Budućnosti Dejan Radonjić najavio je juriš na pobedu u majstorici koja se igra u subotu u "Milenijumu".

"Prezadovoljan sam kako smo odigrali u fazi odbrane, o čemu dovoljno govori i podatak da smo izuzetno napadačku ekipu, kakva je Hemofarm, sveli na 55 poena. Što se tiče revanša, ne idemo tek reda radi u Vršac. Pokušaćemo da ponovimo partiju iz ovog meča i zaustavimo Hemofarm prvi put ove sezone i na njihovom terenu", rekao je Radonjić na konfenreciji za novinare nakon meča.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC