• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Igokein "kaubojski" obračun: Tačno u podne!

Autor mondo.ba

Poslije četiri vezana poraza, košarkaši Igokee će u nedjelju tačno u podne u Laktašima pokušati da protiv Zadra prekinu neugodnu seriju u ABA ligi.

"Fenjeraš" regionalnog takmičenja, ekipa Zadra gostuje šampionu Bosne i Hercegovine u nedjelju tačno u podne, kao u vestern filmovima kada su nerijetko zakazivani "revolveraški" obračuni.

POVEZANE VIJESTI

Za razliku od filmske borbe na život i smrt, u Laktašima će se voditi bitka pod obručima protiv hrvatskog kluba, koji je takođe u negativnom nizu od pet neuspjeha i ima lošiji skor sa "igosima".

Tim iz Aleksandrovca je slavio na četiri od posljednjih pet međusobnih utakmica, pa trener Dragan Bajić vjeruje u novi trijumf s obzirom da je susret sa Zadrom prva "meč-lopta" za siguran opstanak u regionalnom takmičenju.

"Bez obzira što smo igrali protiv najjačih ekipa u ligi, porazi ne prijaju. Nama se u posljednjih pet kola nijedan rezultat nije poklopio. Iz nekog mog ugla gledano, koliko god smo blizu opstanka toliko smo blizu i ispadanja iz lige, a takvu filozofiju prenosim i na igrače. Mi sada imamo prvu meč-loptu i pokušaćemo da je iskoristimo i već u ovom meču osiguramo opstanak u ligi. Zadar je promjenio trenera (umjesto Nevena Plantaka imenovan Aramis Naglić), nakon poraza od Krke sigurno će ovdje pokušati nadoknaditi taj gubitak bodova, promjena na klupi će ih sigurno prodrmati i moramo biti maksimalno angažovani ukoliko želimo da dođemo do pobjede", rekao je Bajić.

Kapiten "igosa" Vuk Radivojević podsjetio je na posljednja tri meča u kojima su upisali poraze od Budućnosti, Crvene zvezde i Cedevite.

"Imali smo tri teške utakmice, doživjeli smo poraze iako nismo igrali loše. Ovo je veoma bitna utakmica za nas, želimo da se vratimo na pobjednički kolosijek jer bi nas pobjeda ostavila u gorenjem dijelu tabele. Spremali smo se dobro i siguran sam da ćemo maksimalno spremni dočekati meč. Poslije svake promjene trenera dolazi određena energija u ekipu tako da moramo biti maksimalno obazrivi, biti skoncentrisani svih četrdeset minuta i ne dozvoliti protivniku da nas iznenadi", rekao je Radivojević.

Igokea je na sedmom mjestu sa devet pobjeda i 11 poraza, dok je Zadar na posljednjoj poziciji sa 14 neuspjeha i šest trijumfa.

Utakmica između Igokee i Zadra igra se u nedjelju u Laktašima s početkom u 12 časova.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC