• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Jokić je budući član Kuće slavnih"

Autor mondo.rs

Trener Denvera i saigrači puni su hvale za igru srpskog košarkaša na meču protiv Milvokija, na kojem je upisao svoj prvi "tripl-dabl" u NBA karijeri

Nikola Jokić propustio je prethodna tri meča Denvera u NBA ligi zbog lakše povrede kuka, ali se na meču protiv Minesote vratio u velikom stilu, zabeleživši prvi "tripl-dabl" u karijeri.

Nagitsi su slavili rezultatom 121:117, a Jokić je bio najbolji na terenu sa učinkom od 20 poena, 13 skokova i 11 asistencija, za 32 minuta na parketu.

"Ovo je samo prvi od mnogo 'tripl-dablova' koje će ostvariti u karijeri", rekao je trener Denvera Majkl Meloun posle meča.

On je bio samo jedan u nizu članova tima iz Denvera koji su imali samo reči hvale za Jokića, koji se prvo u svom stilu našalio, a onda je istakao da je važno da tim pobeđuje. Njegovi saigrači su se potpisali na loptu koju su mu poklonili, nakon čega je srpski reprezentativac zagrlio trenera.

"Istina je, zagrlio sam ga. Bio sam go i zagrlio sam ga. To je istina", rekao je Jokić kroz smeh posle meča.

"Ostvario sam 'tripl-dabl', ali se radujem zato što smo dobili utakmicu. Hvala vam svima na ovoj lopti, voleo bih da su mogli da je potpišu i svi navijači Denvera. Hvala vam. Sve misli su mi bile usmerene na to da pobedimo, pošto smo imali dva poraza a važno je da pobeđujemo kod kuće. Samo o tome sam razmišljao. Osećam se super, zabavljao sam se na terenu. Moramo samo da igramo zajednički, nesebično, jedni za druge", naveo je 21-godišnji reprezentativac Srbije.

Krilo Nagitsa Darel Artur ocenio je da je Jokić budući član Kuće slavnih.



"Naš napad je duplo bolji kada je on na terenu. Defanzivno smo takođe bolji, ali je u napadu čudesan. Ne znam kako neko može da ga brani, sa njegovim dodavanjima. Mislim da je sjajan i da je budući član Kuće slavnih", rekao je Artur posle meča za klupski sajt.

Veteran Majk Miler je takođe imao reči hvale za partije srpskog igrača.

"Nadam se da će ljudi iz Denvera i navijači ovog tima shvatiti koliko je Jokić poseban", neveo je Miler.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC