• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stefan Jović: Na derbi i bez leđa

Autor mondo.rs

Plejmejker Zvezde uverava da će biti spreman da istrči na nedeljni meč protiv Partizana. "Pitanje je samo koliko ću moći da izdržim", oprezno dodaje.

 Stefan Jović: Na derbi i bez leđa Izvor: MN PRESS



Plejmejker Zvezde nije mogao da pomogne ekipi u većem delu meča protiv Efesa. I kada je bio na terenu - bilo je jasno da to nije bio Stefan Jović koji je u ogromnoj meri doprineo da sezona crveno-belih izgleda ovako dobro.

Posle meča, u svlačionici, priznao je da zbog neizlečene povrede leđa nije imao snagu da odigra na svom nivou.

"Realno, juče sam odradio lakši trening posle sedam dana, s obzirom na to da me leđa baš muče. Hteo sam da pružim sve od sebe što trenutno mogu, ali nisam bio ni približno u ritmu utakmice, ni na svom nivou, pa nisam mogao da pomognem. Žao mi je zbog toga, ali eto - potrudićemo se da ispravimo sve ove greške".

U osvrtu na utakmicu, Jović je rekao da Zvezda generalno nije bila u svom ritmu, da je napravila previše grešaka i da su je one koštale poraza.

"Nismo bili na zadovoljavajućem nivou, imali smo veliki problem u njihovoj tranziciji, primili smo dosta lakih poena posle kontri koje nismo 'sekli', imali smo dosta problema u pik-en-rolu, lopte koje smo im dali u ruke su im dali dosta poena. To je moj utisak, gledano sa strane".



Na konstataciju novinara da će biti još borbe u trci za Top 8, Jović potvrdno klima glavom i kaže:

"Ima još dosta da se igra, nećemo sigurno da se zadovoljavamo sa ovih sedam pobeda, pružićemo svoje najbolje partije do kraja Evrolige i probaćemo da zaokružimo sezonu na najbolji mogući način. Generalno, svi smo loše igrali u petak, nismo imali dobru energiju, Bila je slična utakmica kao protiv Žalgirisa, delovali smo monotono, nismo igrali svoju igru, bili smo odsečeni od svih stvari koje su trebale da nam donesu prednost".

Ipak, pre nastavka Evrolige, crveno-beli će svu pažnju usmeriti ka nedeljnom "gostovanju" Partizanu, u večitom derbiju koji počinje u 18 časova, uz direktan prenos na TV Arena sport.

"Moći ću da igram, samo je pitanje koliko ću moći da izdržim. Čeka nas utakmica sa Partizanom i zna se šta je derbi. Derbi se igra i sa jednom nogom, bez leđa i sigurno ću biti u sastavu. Spremiću se da budem u boljem stanju nego što sam danas. Generalno, trebalo bi svi da se spremimo dobro, čeka nas pakao i protivnik koji će da grize da bi nas dobio. Moraćemo da odgovorimo na njihov ambijent, na njihovu agresivnost i da probamo da igramo svoju igru..."

Izuzev Jovićevog stanja, Radonjić ima probleme i sa povredama Nemanje Dangubića, koji sigurno neće igrati protiv Partizana, kao i sa Ognjenom Kuzmićem, koga je bol u šaci izbacio iz tima u ponedeljak, a u petak ga sveo na manje od 16 minuta u igri.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC