• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Todorić: Zvezda je jača, ali pokušaćemo

Autor mondo.rs

Sportski direktor Partizana kaže da je u "večitom" derbiju savladan "najbolji tim u regionalnoj ligi".

 Dragan-Todoric-Zvezda-je-jaca-od-Partizana-pokusacemo-da-iznenadimo Izvor: MN PRESS

Dragan Todorić priznao je u izjavi za "Informer" da je Crvena zvezda najbolja u ABA ligi, dodavši da će Partizan u međusobnim susretima uvek pokušati da napravi iznenađenje.

Crno-beli su u nedelju iskoristili umor "večitog" rivala od evroligaškog duela sa Efesom i dobili derbi rezultatom 86:81. Bio je to prvi Zvezdin poraz od početka sezone u regionalnom takmičenju, nakon skora 20-0.

"Zvezda je i pored ovog poraza mnogo jača od nas. Definitivno su najbolji tim u regionalnoj ligi, a dobro igraju i u Evropi. Nama trijumf u derbiju podiže samopouzdanje i pokazuje da možemo da igramo protiv jačeg od sebe. To nam mnogo znači", rekao je Todorić za "Informer".

Ljuti rivali mogli bi da se sastanu u plej-ofu ABA lige, sigurno će odmeriti snage u domaćoj Superligi, a moguć je i okršaj u finalu Kupa Radivoja Koraća u Nišu, za manje od dve nedelje.

"Moramo prvo da pobedimo Dunav, što ne bi trebalo da bude problem. Zatim nas očekuju Mega Leks ili Dinamik i na kraju finale, najverovatnije sa Zvezdom. Ako se sretnemo, pokušaćemo da napravimo još jedno iznenađenje i dođemo do nove pobede", poručio je prekaljeni Partizanov operativac.


Crno-beli do završnice Kupa igraju još dve važne utakmice.

U sredu u Solunu gostuju Paoku, u prvom meču 1/16 finala FIBA Lige šampiona, a u nedelju Cedeviti, u jednom od odlučujućih okršaja za drugo mesto na tabeli ABA lige, koje garantuje prednost domaćeg terena u polufinalu doigravanja.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC