• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trener Denvera: Jokić je ZVEZDA

Autor mondo.rs

Trener i saigrači Nikole Jokića ne štede na komplimentima...

Pljušte pohvale!

Nikola Jokić je davnih dana očarao ljubitelje košarke iz Srbije, brzo se svojim zalaganjem dopao navijačima Nagetsa, trebalo mu je malo više vremena da impresionira svog trenera Majkla Malouna, a polako i čitave Sjedinjene Države shvataju koliko je sjajan košarkaš.

U "Medison Skver Gardenu" je demonstrirao moć i stigao do rekorda karijere - 40 poena!

Niksi nisu imali šansu da zaustave srpskog košarkaša koji je "sipao" i pogodio čak 17 od 23 pokušaja, a uz to je imao i 9 skokova i 5 asistencija.

Na pitanje novinara nakon meča da li je Nikola buduća zvezda NBA lige, trener Denvera Majkl Maloun, koji je tokom ove sezone "peticu" držao i na klupi - sada kaže...

"Jokić nije zvezda u nastajanju, već je to sada. Njegove brojke sada sve govore. Velike stvari radi protiv sjajnih igrača, čak onih sa Ol-Stara. Dobiće sve što bude hteo jer zaslužuje svojim radom i ponašanjem", rekao je njegov trener i nastavio:

"'Garden' je posebno mesto. Odrastao sam ovde i znam šta ona znači. To što je Nikola ovde dao 40, devet i pet, pred publikom u Gardenu, znači samo da će legenda o njemu nastaviti da raste. Kada to uradite ovde, onda se cementirate u NBA i kao pravi igrač".


Ništa "slabiji" na komplimentima nisu bili ni njegovi saigrači.

Vilson Čendler je istakao da je on fantastičan momak koji ima harizmu i sve što je potrebno da bi bio zvezda, dok Darel Artur, koji je pre nekoliko dana rekao da je Jokić budući član "Kuće slavnih" sada odlazi i korak dalje...

"Ma, on je najveći svih vremena. On je poseban igrač, uvideo sam to na vreme prošle godine. Stvarno ga je teško čuvati. Ne znam uopšte kako iko može da ga čuva. Napad nam je 10 puta bolji kad on igra, svi su bolji kad je on na terenu. A još će da napreduje, ima tek 21 godinu. Ne voli da gubi ni u čemu, šta god da radi, bez obzira da li su video-igre ili iks-oks, šta god da radi", kazao je Artur.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC