• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda pred Cibonu: Bez Dangubića, dvojica upitna

Autor mondo.rs

Ni u ovoj utakmici Dejan Radonjić neće moći da računa na sve igrače iz rostera. Neizvesni nastupi Ognjena Dobrića i Stefana Jovića, Nemanja Dangubić sigurno ne igra.

 Zvezda pred Cibonu: Bez Dangubića, dvojica upitna Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS


Sjajan niz Crvene zvezde mts u ABA ligi, koji je trajao godinu dana, prekinut je prethodne nedelje kada je u derbiju kola Partizan uspeo da savlada velikog rivala u hali "Aleksandar Nikolić" (86:81).

Crveno-beli su u toku nedelje izgubili od CSKA u Moskvi (102:80) u okviru Evrolige, a sada se okreću dvema utakmicama u regionalnoj ligi, a potom i Kupu Radivoja Koraća.

Prvi izazov je petoplasirana ekipa ABA lige - Cibona.


Dejan Radonjić je istakao da njegov tim očekuje težak meč, ali da bez obzira na sve kadrovske probleme Crvena zvezda i u ovom meču ide na pobedu pred svojim navijačima.

Neizvesni su nastupi Stefana Jovića i Ognjena Dobrića, dok Nemanja Dangubić sigurno propušta i ovaj meč.

"Ponovo se nalazimo u vrlo intenzivnom ritmu utakmica, gde nas nakon ovog meča, očekuje i gostovanje u Skoplju, pa pravo iz Makedonije se selimo na Kup. Međutim, bez obzira na ove sada već standardne probleme trudićemo se da izborimo novu pobedu pred našim navijačima", kazao je Dejan Radonjić uoči meča.

Trener Cibone Damir Mulaomerović istakao je da je njegova ekipa umorna, zbog sedam utakmica u poslednji deset dana, ali da nemaju šta da izgube u predstojećoj utakmici.

"Sigurno da je Zvezda apsolutni favorit. Igraju na domaćem terenu i sve ove partije koje pružaju u zadnje vreme, bez obzira na zadnja tri poraza, mislim da su najbolja ekipa u regiji i igraju najbolju košarku u regiji. Mi nemamo što izgubiti. Probaćemo da iskoristimo ovu utakmicu za dalju pripremu i kako bismo odmorili neke igrače za ono što nas čeka sledeće nedelje, a to je završnica kupa Hrvatske", poručio je Mulaomerović.

Meč Crvene zvezde i Cibone igra se u nedelju od 17 časova, a prenos je na Arena Sport 1.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC