• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Padaju redom u Železniku, Davidovac cepao mrežicu

Autor mondo.rs

Posle Zadra, Krke, Mornara i Cibone, "panteri" su izgrizli i Olimpiju u svojoj dvorani i napravili lepu uvertiru pred završnicu KRK. Davidovac kandidat za MVP kola.

 FMP Železnik – Union Olimpija 89:79 Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

U dvorani u Železniku niko se osim domaćih košarkaša FMP-a nije radovao još od 11. decembra prošle godine i utakmice koju je Cedevita dobila rezultatom 89:96.

Posle Zadra, Krke, Mornara i Cibone, "panteri" su večeras u 22. kolu ABA lige pobedili i Olimpiju, tako da su ova dva standardna učesnika regionalne lige sada poravnata na šestom mestu na tabeli sa skorom 9-11.

Serijom 11:4 u finišu utakmice, kojom su "aktivnih" 72:68 pretvorili u "stabilnih" 83:72, momci trenera Branka Maksimovića napravili su lepu uvertiru pred put u Niš na završnicu Kupa Radivoja Koraća:

FMP Železnik – Union Olimpija 89:79 (20:21, 20:20, 14:15, 35:23).

Dejan Davidovac (202, 21) bio je prva figura susreta sa 28 poena (4/7 za dva, 5/7 za tri), uz pet asisstencija, tri skoka i dve blokade, tako da će sa indeksom korisnosti 33 biti jedan od favorita za titulu MVP kola.

Radanov
Izvor: YouTube

Davidovac
Izvor: YouTube



Pratili su ga Apić sa 18 poena (10/12 sa linije penala), Bolden sa 14 poena (1/5 za tri), 11 skokova, četiri asistencije i pet izgubljenih lopti, odnosno Lazarević sa 11 poena (2/2 za tri) i četiri skoka.

Snažni centar Ostin, koji se i dalje uklapa u tim, igrao je 12 i po minuta i pogodio jedan od šest šuteva iz igre za pet poena, dva skoka, asistenciju i dve blokade.

U gostujućem sastavu bolji od ostalih bili su Janković sa 19 poena i osam skokova, ali i četiri izgubljene lopte, kao i Oliver sa 14 poena, dva manje ubacio je Barbarić.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC