• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bjelica iskoristio šansu (VIDEO)

Autor mondo.rs

Srpski reprezentativac ubacio 16 poena u pobedi Minesote nad Čikagom. Njujork iznenadio San Antonio, šok u Torontu.

Šansi se u zube ne gleda!

Nemanja Bjelica je usled ubedljive prednosti Minesote u duelu sa oslabljenim Čikagom (117:89) proveo na parketu čitavu četvrtu četvrtinu i tokom nje ubacio 14 od svojih 16 poena.

Reprezentativac Srbije šutirao je iz igre 6/12, od toga trojke 3/6, a kvalitetnu partiju zaokružio je sa šest skokova, tri asistencije, dve ukradene lopte i jednom blokadom. Bjelica bi svakako voleo da je u igri i kada se rešava ishod utakmice, ali trenutno mora da prihvati i ovakve "mrvice" koje mu daje trener Tom Tibodo...

Bjelici je ovo treći košgeterski učinak u sezoni 2016/17, iza 24 poena ubačena Lejkersima sredinom novembra, odnosno 17 protiv Njujorka početkom decembra.

Nemanja Bjelica postigao 16 poena u meču Minesota - Čikago
Izvor: YouTube


Kada smo već kod Njujorka, Niksi su načinili veliko iznenađenje, anuliravši "minus 12" iz prvog poluvremena, na putu do trijumfa nad indisponiranim San Antonio Spursima, drugoplasiranom ekipom Zapada - 94:90.

Bio je to timski rad Niksa kakav je malo puta viđen ove sezone, a osim veterana Karmela Entonija (25 poena) i Derika Rouza (18), blistali su mladi Evropljani - Letonac Kristaps Porzingis (16p, 7sk, 4blk) i Španac Vili Ernangomez (12p, 9sk, 3ukr).

Ovim je tim iz "velike jabuke" završio seriju od pet utakmica u svojoj dvorani, tokom koje je prethodno doživeo četiri poraza, primajući u proseku 120 poena...

Detroit (Boban Marjanović na klupi) je na gostovanju u Torontu ostvario vrednu pobedu u trci za plej-of. Kentavijus Koldvel Poup je 13 sekundi pre kraja trojkom postavio konačan rezultat 101:102, nakon što je u prvih 47 i po minuta meča šutirao 1/11 iza linije 7,24 metra!

Toronto je ušao u poslednju četvrtinu sa vođstvom od 82:66, ali mu to nije bilo dovoljno. Ako stanje na tabeli ostane ovakvo kakvo je sada, Reptorsi bi umesto u finalu Istoka, kao prošle sezone, morali na Klivlend već u drugom kolu doigravanja.

U poslednjoj utakmici nedeljnog programa, Sakramento je na svom parketu pobedio Nju Orleans rezultatom 105:99. Tim Vlada Divca sada je pobedu i po iza osmoplasiranog Denvera na tabeli Zapada i mogao bi da se posle 11 godina dokopa plej-ofa.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC