• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KK Partizan: Pokosila nas SALMONELA!

Autor mondo.rs

Nedelju dana nakon završnice Kupa Radivoja Koraća u Nišu, utvrđen uzrok opšte bolesti među igračima i članovima stručnog štaba crno-belih. Kako se dogodilo? Dok se sve ne utvrdi, Partizan neće komentarisati.

 KK Partizan Igrači Partizana zaraženi salmonela Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Košarkaški klub Partizan saopštio je danas od čega su oboleli njegovi igrači i prvi trener Aleksandar Džikić, zbog čega su crno-beli nekoliko utakmica odigrali desetkovani. A i još neko vreme će...

"KK Partizan NIS obaveštava javnost da su stigli zvanični rezultati analize uzroka teškog oboljenja stručnog štaba, igrača i osoblja našeg kluba tokom finalnog turnira Kupa Radivoja Koraća. Posle analize, konstatovano je da su članovi našeg tima oboleli od salmonele, izuzetno teškog crevnog oboljenja koje je posledica trovanja hranom", saopšteno je.

U saopštenju ne piše na koji način su košarkaši i članovi stručnog štaba zaraženi salmonelom, odnosno gde i šta su jeli.

Crno-beli su naveli da su zbog ovoga pretpeli ogromnu štetu, jer je u mnogim utakmicama igrao bez nekolicine važnih igrača i trenera Aleksandra Džikića.

"Takođe, na ličnoj osnovi, ogromnu štetu su pretrpeli i svi pojedinci koji su bili otrovani: treneri Aleksandar Džikić i Nenad Čanak, košarkaši Vilijam Hečer, Vanja Marinković, Slobodan Jovanović, Nikola Tanasković, Miloš Koprivica, Mihajlo Andrić i Uroš Luković, kao i sportski direktor Dragan Todorić".

Dobra vest je da su košarkaši, koji su bili hospitalizovani, pušteni iz bolnice na oporavak i kućno lečenje koje će potrajati u zavisnosti od individualnih reakcija na terapiju svakog od pojedinaca.

Partizan i na Megu bez pola tima

"U narednom periodu će se utvrđivati kako je do trovanja hranom došlo. Ovim putem, KK Partizan NIS se javno uzdržava od davanja bilo kakvih paušalnih procena na temu uzroka trovanja igrača i članova stručnog štaba crno-belih, sve dok se nedvosmisleno ne utvrde sve činjenice vezane za ovaj slučaj", piše u saopštenju.

U saopštenju Partizana se izražava "velika zahvalnost navijačima koji su u veoma teškoj situaciji pružili fantastičnu podršku svom klubu, još jednom pokazujući da su najbolji na svetu". 

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC