• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

IGOKEA: Čestitke Mornaru

Autor mondo.ba

Trener Igokee Dragan Bajić i kapiten prvaka Bosne i Hercegovine Vuk Radivojević čestitali su košarkašima Mornara na zasluženoj pobjedi i izborenom opstanku u ABA ligi.

  "Igose" su u subotu predveče deklasirali košarkaši Mornari u sjajnom ambijentu dvorane "Topolica" - 83:76 (30:13, 24:19, 14:22, 15:22).

"Čestitke Mornaru, nadam se da ćemo se družiti i iduće godine. Ovaj klub zaslužuje da igra u ovako značajnom takmičenju kao što je ABA liga po svim pokazateljima: po uslovima, po divnoj publici koja je večeras navijala bez ijedne ružne riječi", izjavio je trener Igokee Dragan Bajić.

Potom je kratko analizirao meč u Baru.

"Jako loše smo otvorili utakmicu, bez energije, bez ijednog kontakta. Ekipa Mornara se razigrala, šuterski je bila raspoložena, pogotovo u prvom poluvremenu u kojem je pogodila deset trojki. Ni kvalitetnije ekipe od nas ne bi bolje prošle u tom prvom poluvremenu. Tražio sam na poluvremenu da u nastavku zaigramo čvršće u odbrani, to smo i uradilii, ali bila je prevelika razlika da preokrenemo rezultat".

Bez obzira na neuspjeh, Bajić nije bio previše razočaran."Ova sezona je za nas bila uspješna u ABA ligi, iznad svih očekivanja".

Kapiten "igosa" Vuk Radivojević takođe je čestitao Mornaru na zasluženoj pobjedi i obezbijeđenom opstanku u ABA ligi.

"Imali smo dva teška gostovanja i dva veoma duga, naporna putovanja autobusom do Skoplja i Bara. Umor je ostavio traga, slabo smo ušli u meč, bili smo umrtvljeni, bez energije. Trener nas je probudio na poluvremenu, uspjeli smo da skupimo snagu i da pružimo dobar otpor Mornaru makar jedno poluvrijeme. Vratili smo se u igru, ali to nije bilo dovoljno za pobjedu". izjavio je Radivojević.

Igokei je ovo bio 13. poraz, a u narednom kolu u Laktašima u subotu dočekuje Partizan.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC