• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

IGOKEA: Zasluženo slavlje u Zagrebu

Autor mondo.ba

Trener Igokee Dragan Bajić i košarkaš "igosa" Đorđe Milošević podvukli da je šampion Bosne i Hercegovine zasluženo savladao Cedevitu u trećem kolu ABA lige u zagrebačkom "Domu sportova".

 ABA: Cedevita - Igokea, izjave Dragan Bajić, Đorđe Milošević Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk
Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

  Aleksandrovčani su odigrali odličnu utakmicu u Zagrebu i stigli do druge pobjede u novoj sezoni regionalnog takmičenja - 79:84 (23:28, 20:16, 21:20,15:20).

Trener "igosa" Dragan Bajić izjavio je da su njegovi igrači ispoštovali dogovore iako nisu imali vremena da se posebno spreme za utakmicu sa Cedevitom.

"Znali smo gdje je Cedevita najjača, pogotovo ta trojica američkih igrača koji su dosad igrali jako dobro. Naravno, tu je i unutrašnja igra sa (Andrijom) Stipanovićem. No, dobro smo odgovorili. Imali smo dosta lakih poena, a primili smo svega 10 poena iz kontranapada. Na kraju mislim da smo zasluženo pobijedili. Trebamo i Dorela Rajta još uvesti u sistem jer kroz ovu utakmicu vidjelo se da čovjek nije još uvijek u sistemu", rekao je šef struke Igokee.

Njegovo mišljenje dijeli i košarkaš Igokee Đorđe Milošević, koji je Zagrepčanima ubacio 12 poena, uz devet skokova i četiri ukradene lopte.

"Mislim da smo zasluženo dobili utakmicu. Dogovarali smo se da, ako ponovimo energiju i borbenost iz prošle utakmice, da možemo dobiti. Čestitam Cedeviti na fer i korektnoj borbi, a sada se okrećemo utakmici s MZT-om. Cedevita i nema neke slabosti. To je skup dobrih igrača. Došli smo ovdje da se 'potučemo', to smo i uradili i dobili smo utakmicu", naglasio je Milošević.

Iz zagrebačkog tabora oglasili su se šef struke Jure Zdovc i kapiten Roko Ukić čestitavši Igokei na zasluženom trijumfu uz konstataciju da je presudio jako loš ulazak Cedevite u meč.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC